Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsula endoscopica, metoda neinvaziva de investigare

Capsula endoscopica, metoda neinvaziva de investigare a esofagului, colonului si intestinului subtire. Interviu cu dr. Sandica Bucurica, medic specialist gastroenterologie
Incidenta bolilor aparatului digestiv este semnificativa si vizeaza toate categoriile de varsta.

Capsula endoscopica, una dintre cele mai noi si eficiente metode de investigare a intregului tub digestiv, realizeaza, in numai opt ore, 50.000 de imagini si poate detecta leziuni de pana 0,1 milimetri.

Acest tip de investigatie ii scuteste pe pacienti de neplacerile metodelor clasice; poate fi folosita in diagnosticarea unei largi game de afectiuni de la nivelul esofagului, intestinului gros si colonului.

Care sunt avantajele folosirii capsulei endoscopice, comparativ cu metodele clasice?
Videocapsula nu  prezinta nici un risc de iradiere, nu prezinta disconfort pentru pacient, nu este deloc dureroasa, are indicatii foarte clare si, de asemenea, permite vizualizarea unor leziuni mai mici, ce pot fi scapate la endoscopia clasica, spre exemplu, sau permite vizualizarea intestinului subtire, care este mai greu accesibil prin enteroscopie, aceasta avand, de asemenea, indicatii foarte clare.
sursa completa http://medlive.hotnews.ro

Cat costa aceasta investigatie? cu capsula endoscopica? Costul e in jur de 4000 ron -este costul tehnologiei de ultima generatie.
In general este de 10 ori mai scumpa decat investigatia colonoscopica clasica.
Informatii privind costul exact se afla pe site-ul http://www.medlife.ro Clinica Favorit

Unde pot face investigare cu capsula endoscopica? La clinica Favorit din Bucuresti

Se recupereaza capsula endoscopica? Cum?
Capsula nu se recupereaza, toate imaginile inregistrate sunt transmise prin senzori catre un data recorder atasat, care le stocheaza si apoi sunt descarcate in computer.
Capsula este de unica folosinta.
Cum putem contacta pe doamna doctor Sandica Bucurica, cum putem efectua investigatia?
Dr.Bucurica Sandica -Medic Specialist Gastroenterologie Spitalul Clinic Colentina
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog