Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Durere -tratament de dureri cu magneti

Magnetii se folosesc in medicina inca din antichitate, pentru tratarea unor afectiuni si in prezent magnetii sunt folositi chiar si pentru diagnosticare, sub forma de rezonanta magnetica (RMN).

Ce se poate trata cu magneti ?

Cu ajutorul magnetilor poti trata urmatoarele boli:
- dureri articulatii - in cazul acestor dureri se recomanda bratarile magnetice, corsete sau chiar o saltea cu aplicatii magnetice.

- migrena - in acest caz poti folosi atat magneti statici, cst si magneti electrici aplicati în jurul capului, cu un dispozitiv special si cu un curent de forta si o frecventa variabile
- parkinson -magnetoterapia da rezultate pozitive si în tratamentul pacientilor care sufera de Parkinson, însa este necesar un tratament mai îndelungat.

- tratare fracturi - campurile electromagnetice pulsate pot fi utile în vindecarea fracturilor oaselor piciorului si ale vertebrelor.
- intarirea organismului - Metoda : se toarna apa de baut într-un vas cu pereti magnetici. Se lasă cateva zeci de minute în acel vas, apoi se bea.

Ce efecte are apa magnetizata asupra organismului?
Apa magnetizata îmbunatateste semnificativ starea generala de sanatate, prin reglarea functionarii tuturor organelor interne, revigoreaza organismul, regleaza procesele digestive, creste apetitul, ajuta la eliminarea rapida a toxinelor si regleaza circulatia si tensiunea.

Apa megnetizata echilibreaza sistemul nervos, îmbunatateşte memoria, activitatea rinichilor si a ficatului, ajuta la tratarea astmului, tusei, bronşitei, febrei, eczemelor, ranilor, taieturilor si a arsurilor.
Ce produse magnetice ajuta la tratamentul cu magneti?

Iata cateva produse recomandate:
- Cercei magnetici - costa in jur de 150 lei- Unde se pot cumpara cerceii magnetici? Il puteti comanda pe site-ul
http://www.terapia-romania.ro
- Centura magnetica Biobelt - costa in jur 159 lei - unde poate fi cumparat centura Biobelt? Pe site-ul http://www.biobelt.ro/
- Inel magnetic - costa in jur de 150 lei- Unde se pot cumpara inele magnetice? Il puteti comanda pe site-ul
http://www.terapia-romania.ro
- Ceas magnetic - costa in jur de 225 lei si il puteti comanda online pe site-ul http://www.magnet.bestlife-naturiste.ro/

Inainte de a urma sfaturile de mai sus, consulta-ti medicul de familie. Amanunte legate de subiectul abordat de dr. Nwabudike, medic dermatolog, acupunctor si homeopat, obţii la cabinetul acestuia - Bucuresti, bd. Decebal nr.1, bl. H2, sc.2, ap.45, tel. 021.322.66.99 sau 0752.304.536.
sursa www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog