Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum scapam de varice?

Ce inseamna varice? Varicea este o dilatatie si alungire a venelor. Pot fi secundare, datorita unei tulburari a circulatiei de intoarcere, cauzata fie de o compresiune pe traiectul unei vene principale (tumoare abdomino-pelviana), fie de o obstruare a venelor profunde prin tromboflebita sau primitive, care sunt cele mai frecvente si care reprezinta manifestarea locala, la nivelul membrelor inferioare, a unei boli care intereseaza intregul organism. Varicele primitive apar de obicei pe la varsta de 20 si 40 de ani, fiind mai frecvente la femei.

Unul dintre cei mai importanti este profesia care obliga sa se stea mult in picioare (ospatari, frizeri, bucatari).
Factori interni de aparitie a varicelor sunt tulburarile endocrine, sarcina etc. Dilatatiile apar la nivelul sistemului venos superficial, cel mai frecvent pe safena interna, mai rar pe safena laterala. Dilatarea este inegala si neregulata, vena devine flexuoasa si astfel se formeaza pachetele varicoase.

Cum scapam de varice? Inotul reprezinta sportul cel mai potrivit si poate fi considerat ca o adevarata metoda de tratament, caci miscarile se fac la orizontala si apa exercita o compresiune asupra tegumentelor. De asemenea se pot practica canotajul si ciclismul.

O metoda de a scapa de varice poate fi dermoporatia sau mezoterapia virtuala ce reprezinta cel mai modern tratament pentru rezolvarea problemelor faciale, prin penetrarea profunda, in proportie de 95 %, a substantelor active, in tesutul afectat. De curind, a fost adus in Romania, un nou aparat care ne ajuta sa scapam de riduri, cuperoza, vergeturi, varice si celulita, aparat care foloseste principiile mezoterapiei virtuale.

- O alta metoda tratament varice este Tratament varice UGS la Laurus Medical sin Bucuresti -Calea Mosilor 158. Datorita noii tehnologii UGS ( scleroterapie ghidata ultrasonic) , pot fi tratate prin scleroterapie, fara a fi necesara operatia chirurgicala, si venele mari, deoarece aceasta metoda presupune injectarea precisa, ghidata echografic a agentului sclerozant direct in vena afectata. Unde?

La toate Filiale Laurus Medical in Romania : pe site-ul http://www.laurusmedical.ro/contact/
- sau puteti merge la Esthera Medical Center:
unde beneficiati de urmatoarele tipuri de interventii realizate pentru bolile venelor:
-cura chirurgicala varice
- crosectomie, safenectomie si excizie pachete varicoase
- cura chirurgicala a varicelor - procedeu chiva
- cura chirurgicala a varicelor prin laser
- revascularizarea venoasa prin trombectomia venoasa sau bypass venos

 Site-ul lor este http://www.esthera.ro

O alta metoda este tratamentul vascular cu laser NdYag cu lungimea de unda 1064 nm .Se pot trata vase sanguine cu diametrul de la 0,5 mm pana la 2,5-3 mm de orice culoare. Tratamentul se adreseaza venelor sau venectaziilor superficiale de pe membrele inferioare sau hemangioamelor plane sau tuberoase (cireasa). O alta patologie tratabila astfel este cuperoza si eritemele ( roseata) difuze ale fetei. Despre acest tratament puteti citi mai multe pe
http://www.brol.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog