.
.

Pagini

HRI VITALION intareste sistemul imunitar

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil HRI VITALION intareste sistemul imunitar
Tableta HRI Vitalion este esenta substantelor utile si tamaduitoare ale naturii Plantele utilizate la fabricarea tabletei Vitalion, corespund conditiilor stricte de bioproductie, iar in cursul prelucrarii lor substantele active valoroase sunt pastrate prin procedee unice.

Bolile ca ateroscleroza si osteoporoza sunt considerate boli endemice, care se pot preveni sau trata cu Vitalion. Tableta HRI Vitalion Isi face efectul si la nivelul sistemului digestiv.

Detoxifiaza ficatul si rinichiul, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie. In cazul folosirii tabletei HRI Vitalion este necesar consumul zilnic de 1,5-2 litri de lichide

HRI Vitalion ajuta In problemele de gandire si memorie. Ajuta la fixarea in organism a substantelor nutritive, astfel trebuie administrat in timpul mesei sau imediat dupa.

Capsulele HRI Vitalion contin : mere, struguri, portocale, hibiscus, maceasa, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de m`angan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.

Tableta HRI Vitalion nu este medicament, ci supliment alimentar, deci nu poate inlocui tratamentul medical, dar este un adjuvant excelent la orice forma de tratament, iar efectele sale benefice se observa deja dupa prima cura.

Daca utilizati tableta, informati-va medicul curant, si in legatura cu eventualele riscuri si efecte secundare cereti sfatul acestuia.
O cutie de HRI Vitalion contine 50 de tablete si costa in jur de 89 ron.
Il puteti comanda online pe site-urile de mai jos sau in farmaciile Catena:
http://www.magazin-naturist.ro
http://www.vitamix.ro
http://www.goshopping.com

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere