.
.

Pagini

Dieta Rina de 90 de zile

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Ce este Rina – Dieta de 90 de zile?
Rina – Dieta de 90 de zile este un o carte - un plan de alimentatie si retete culinare pentru dieta disociata de 90 de zile, care te ajuta sa slabesti intre 18 si 25 de kg in 3 luni.

Ai voie sa mananci orice, dar nu combinat! De exemplu, mananci lactate in ziua de proteine si pizza in ziua de carbohidrati. Iar ciocolata este obligatorie!

Ciocolata neagra imbunatateste starea de spirit si este benefica inimii, deoarece contine substante care scad nivelul colesterolului.

Puteti comanda cartea online, telefonic la: 021-407.57.47, din magazinele de prezentare sauin urmatoarele librarii: 
Librării Bucureşti:
  • Librăria nr. 17 Sadoveanu, Bdul Magheru nr. 6-8
  • Librăria nr. 41 Lumina, Calea Dorobanti nr. 168
  • Librăria nr. 42 Moşilor, Calea Mosilor nr. 306
  • Librăria nr. 56 Mihalache, Bdul Mihalache nr. 42
  • Libraria nr. 74 Copiilor, Piaţa Romană nr. 9
  • Librăria nr. 88 Eminescu, Str. Edgar Quinet nr. 10
  • Librăria nr. 94 Papirus, Bdul Magheru nr. 27

sau pe site-ul http://www.rina90.ro/ro/
Pretul cartii este 29,00 ron.

Rina – Dieta de 90 de zile are la baza principiul disocierii mancarii. Alimentele sunt impartite in 4 grupe alimentare de baza, in functie de substantele nutritive pe care le furnizeaza organismului: proteine, amidonuri, carbohidrati, vitamine. Astfel, ai patru tipuri de zile de dieta din punct de vedere al combinarii alimentelor, care se repeta pe parcursul celor 3 luni

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner