Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alimente Anti aging

Toata ziua ne gandim la diete slabire, cure de slabit rapide, diete rapide pentru a scapa de kilogramele in plus, insa anii incep sa treaca si incep sa isi arate coltii pe fata noastra. Prin riduri care sunt de multe ori semnul de alarma ca am inceput sa imbatranim.
Atunci incepem sa folosim produse anti ageing ca sa aratam cat mai tinere. Pe langa produsele care vin in ajutorul nostru pentru a arata mai tinere, exista si alimente antiaging pe care le putem cumpara si folosi oriunde .

Aceste alimente care ne mentin tineri si tinere sunt:
- Pestele - in special pestele oceanic care este bogat in acizi omega 3. Daca consumam de cel putin de doua ori pe saptamana somon, sardine si ton ne putem bucura de efectele miraculoase ale acizilor grasi nesaturati. Acizii omega 3 iti asigura o buna functionare a sistemului circulator, previn instalarea precoce a bolilor de inima, depunerea colesterolului in artere.

Trebuie insa sa evitam macroul, rechinul si pestele-spada deoarece au un continut ridicat de mercur
- Iaurtul - contine bacterii probiotice- lactobaccilus care proprietatea de a stimula imunitatea organismului. Imunitatea scazuta in fata infectiilor este una dintre problemele ce apar odata cu inaintarea in varsta.
Consumul regulat de iaurt incetineste procesele de scadere a imunitatii, ajutand organismul sa lupte mult mai eficient cu boala. Intervine in procesele digestive, crescand rata de ardere a grasimilor. Te poti bucura de un metabolism alert nu doar la 20 de ani, ci si odata cu inaintarea in varsta!

- Broccoli - sporeste productia enzimelor responsabile cu eliminarea toxinelor din organism. Este de preferat sa consumi broccoli in stare proaspata sau preparat la aburi. Tot din aceeasi gama, varza si conopida 'imprumuta' o mare parte din proprietatile antiaging ale broccoliului.
- Coacazele - reduc procesele inflamatorii si oxidante associate cu varsta inaintata. Vitamina C, pe care coacazele o contin din plin, stimuleaza productia de collagen - aliatul ideal pentru a te bucura mereu de o piele tanara si sanatoasa, fara riduri.

- Ceaiul verde - are efect protector asupra sistemului circulator, datorita continutului ridicat de antioxidanti. Ceaiul verde are si proprietati anticancerigene, in special impotriva cancerului de san, prin scaderea nivelului de estrogen din sange, unul dintre 'vinovatii' aparitiei acestei boli necrutatoare. O ceasca de ceai verde pe zi este suficienta pentru a te bucura de proprietatile sale curative!

- Vinul rosu - consumul moderat de vin rosu asigura o protectie impotriva bolilor de inima si a diabetului. Antioxidantii pe care vinul rosu ii contine prelungesc durata de viata a celulelor si incetinesc ritmul de degradare a acestora.

sursa www.121.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog