Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ceaiul alb previne ingrasarea

Cercetatorii descopera in continuare indicii cu privire la efectele benefice pe care le are ceaiul verde, in raport cu mentinerea greutatii corporale.

Se pare ca extractul de ceai alb opreste procesul prin care celulele preadipoase se transforma in celule adipoase, dupa cum arata un experiment.


Intr-un alt experiment, cercetatorii au pus laolalta extract de ceai alb si celule adipoase, si au constatat ca se stimula reducerea continutului de grasime.

Cercetatorii cred ca unii compusi ai ceaiului sunt responsabili de acest efect.

Ceaiul alb este, deasemenea, cel mai putin procesat tip de ceai, si, ca si alte soiuri, are si alte efecte benefice asupra sanatatii.

Alicia Silverstone: „Dieta vegetariană...”

Intr-un interviu acordat ediţiei din septembrie a revistei „Health”, Alicia a oferit câteva detalii despre prima ei carte, „The Kind Diet”, care conţine sfaturi despre alimentaţia sănătoasă, diete şi multe reţete de mâncăruri sănătoase.

Ea a mai vorbit şi despre traiul eco şi modul în care acest lucru îţi aduce o strălucire specială.Health:

Cartea ta va apărea luna viitoare. Ce te emoţionează cel mai mult?
Alicia: Sunt foarte emoţionată să prezint publicului ceva care te poate face să te simţi şi să arăţi uluitor.

Dacă eşti informat, poţi fi delicat cu propria persoană oferindu-ţi toate darurile pe care viaţa le are de oferit – claritate mentală şi vitalitate – chiar în timp ce faci planeta să se simtă mai bine.

H: Crezi că vei mai scrie şi alte cărţi?

A: Da. Dar vreau să aştept până voi avea copii şi să scriu o carte pentru ei.

Am multe de spus şi despre copii, dar nu cred că lumea vrea să audă aşa ceva de la cineva care nu are copii.

Aşa că îmi doresc copii pe care să-i nasc pe cale naturală.

Picioare suple cu Step Aerobic


Picioare suple cu Step Aerobic =fisier videopreluat de pe www.feminis.ro

Daca ai sunci, picioare grase sau incep sa fie groase poti incerca o metoda pentru a avea picioare subtiri si suple.

E   vorba despre niste exercitii de step aerobic care te ajuta sa iti imbunatatesti aspectul picioarelor, sa ai muschi in loc de grasime.

Sa ne dai un semn daca exercitiile sunt eficiente :)

Tratamente pentru obezitate

Obezitatea este o conditie medicala grava ca rezultat al unui castig persistent in greutate (aportul de energie depasind consumul). 

Obezitatea se defineste ca un IMC>25 iar cea severa sau morbida ca fiind de 45 de kilograme  peste greutatea ideala pentru cele mai multe persoane. 

Calitatea vietii din punct de vedere psiho-social si economic este afectata de obezitate prin intermediul comorbiditatilor, astfel incat  rezolutia acestora  duce la imbunatatirea spectaculoasa a calitatii vietii.

Chirurgia bariatrica este astazi metoda de selectie in cadrul terapiei obezitatii morbide.
 

Rezultatele tratamentului chirurgical al obezitatii constau in  pierdere mai mare si mai stabila de  greutate decat tratamentele nechirurgicale, imbunatatind starea generala de sanatate. 


Puteti citi mai multe pe site-ul  http://www.tratamenteobezitate.ro/

Dieta Zone sau Dieta combinatiilor perfecte

Dieta Zone promite rezultate spectaculoase intr-o perioada de timp scurta, de 4 saptamani, fara sa va infometati si avand voie sa manancati toate tipurile de alimente, cu mici exceptii.

Creatorul dietei, dr. Barry Sears, merge pe ipoteza ca nutritionistii gresesc atunci cand ii sfatuiesc pe pacientii lor sa elimine din alimentatie grasimile si sa consume cat mai multe fructe si legume.

Ideea acestuia este sa consumati si carbohidrati, dar si grasimi si proteine in procente egale. Tocmai de aceea dr. Barry Sears isi mai numeste dieta si „dieta combinatiilor perfecte".

Ca in fiecare dieta, exista totusi niste alimente pe care ar fi bine sa nu le consumati , lista acestora este destul de mica - sucurile, carnea rosie, pastele, orezul alb si painea alba.

Alcoolul nu este permis, pentru ca acesta retine apa in tesuturi si impiedica astfel procesul de slabire.

Exemplu de meniu pentru dieta Zone:

Micul dejun
- omleta fara ulei, cu branza proaspata si cateva felii de sunca de curcan
- 1 felie de paine neagra
- 1 kiwi

Pranz
- supa de legume
- salata cu ton sau pastrav la gratar cu garnitura de legume

Gustare
- tartine din ardei cu salata de vinete

Cina
- pui cu spanac sau salata de conopida
- salata de fructe

Dieta Gunter sau Dieta cu Hrana Vie

Dieta Gunter, organism revigorat prin dieta pe baza de „hrana vie”

E vorba de dieta Gunter, bazata pe fructe, legume crude, seminte, nuci, sucuri naturale si boabe de cereale. „Terapia alimentatiei trebuie sa fie si sa ramana la baza nazuintelor de vindecare”, sustine initiatorul regimului alimentar, doctorul german Ernest Gunter.

Vedeta postului Kanal D, Gabriela Cristea, urmeaza dieta cu hrana vie, o dieta urmata si de vedete hollywoodiene precum Demi Moore sau Woody Harrelson .
Dieta Gunter, organism revigorat prin „hrana vie” sau raw vegan.
Plan alimentar

Mic dejun
Prepara in fiecare dimineata adaosuri pulverizate din cate o parte de salvie, boabe de ienupar, barba-ursului, pelinita, cimbru, pelin si coada-soricelului.

Cine sufera de constipatie trebuie sa amestece la inceput putine frunze de siminichie. Adaosul pentru micul dejun al unei persoane este de 1-2 lingurite din praful de buruieni preparat, o lingura de seminte de in uruite, o lingura de tarate de grau, o lingura de hrisca sau floarea-soarelui.
Mai poti manca, tot dimineata, grau, un morcov mic ras, o banana strivita, doua linguri de ulei de maslie, o lingura de drojdie. Intregul amestec se rade bine si se da gust cu putina sare de mare.

Pranz
Aperitiv: salata de legume (rosii, castraveti, salata verde)
Felul principal: 1-3 linguri de uruiala de grau, mei inmuiat cu putina apa si amestecat cu hrean ras, ceapa, drojdie, sare de mare, mustar si ulei de in. Se poate garnisi cu nuca de cocos sau ardei gras si se serveste drept garnitura la 150 g de piept de pui fiert. Desert: pepene sau rosii, ori tarate de grau pregatite cu mere rase, miere si cateva stafide.

Cina
Un cartof crud cu coaja rasa se amesteca imediat cu o banana strivita, apoi adauga 1-2 mere rase, o lingura de ulei de masline, o lingura de tarate de grau, o lingura de nuca de cocos sau nuca, o lingurita de zeama de lamaie si putina uruiala de mei. Amestecul se poate garnisi cu felii de banana.
Dintre vedetele care mananca doar hrana vie este si Paula Chirila, Demi Moore, Alicia Silverstone, David Bowie, Barbra Streisand, Sting sau Robin Williams
In ce consta hrana "vie"? Ideea e prepararea mancarii fara foc. Adica nu se fierbe, nu de gateste deloc pe foc.

Alergatul face bine la inima

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce majoritatea experţilor în domeniu recomandă alergatul ca element principal în antrenamentul săptămânal, răspunsul este foarte simplu - pentru că este cel mai uşor, rapid şi accesibil mod de a face mişcare. Nu ai nevoie de partener, de aptitudini speciale şi nici de foarte mult timp. Doar 30 de minute de alergare, de trei sau patru ori pe săptămână, sunt suficiente pentru a te menţine în formă. Alergatul sau joggingul (alergare vioaie) reprezintă un exerciţiu cardio-vascular foarte bun, care-ţi va fi un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele.

Beneficiile alergatului asupra sănătăţii

- Reduce şansele apariţiei bolilor (de la cele mai simple la cele mai grave). Asigură circulaţia eficientă a sângelui şi implicit a oxigenului prin organism.
- S-a demonstrat că persoanele care aleargă în mod regulat sunt mai energice şi mai creative.
- Duce la producerea unei cantităţi mai mari de endorfină (hormonul fericirii).
- Reduce nivelul de stres, oboseala şi chiar depresiile în stare incipientă.
- Ajută la întărirea încrederii în propriile forţe, a concentrării şi determinării.
- Alături de o dietă corespunzătoare, alergatul este principalul inamic al “colăceilor” de grăsime.
Puteti citi tot articolul pe
http://www.revistafelicia.ro

Trucuri pentru arderea grasimilor

Secretul unei arderi precipitate a grasimilor e, in mod paradoxal, daca ne gandim la numarul in crestere al persoanelor obeze, la indemana tuturor.


Nu e nevoie de tehnici futuriste sau de locuri hi-fi pentru a-ti pune la treaba organismul.

E de ajuns sa retii cateva sfaturi de bun simt, adunate pentru tine de FoxNews.

Studiile recente au aratat ca ceaiul verde, baut dupa ce ai facut miscare, grabeste oxidarea grasimilor, mareste sensibilitatea insulinei si toleranta glucozei in cazul femeilor tinere.
Vitamina C este si ea de ajutor in procesul arderii grasimilor.

Portia zilnica ar trebui sa fie in jur de 75 de miligrame.

O jumatate de grepfrut contine 44 de miligrame de Vitamina C. Majoritatea fructelor bogate in Vitamina C contin si fibra, si ea necesara in procesul arderii grasimilor.

Construirea masei musculare este un mod excelent de a-ti grabi metabolismul. Iar persoanele care au o masa musculara mai dezvoltata au si un metabolism mai alert, care ii ajuta sa arda mai multe calorii. Stresul poate contribui la pierderea masei musculare su incetinirea ritmului metabolismului.

Se recomanda yoga sau orice activitate care ajuta la eliberarea tensiunii.
Daca nu iesi din casa, grasimile tale stau la caldurica si nu prea ai sanse sa scapi de ele. Si asta pentru ca Vitamina D, pe care o obtii in urma expunerii la lumina naturala, te ajuta sa pierzi in greutate. Si ce metoda mai buna stii decat aceea de a iesi in natura?

Consumul de apa previnde deshidratarea, despre care s-a demonstrat ca iti incetineste metabolismul. Persoanele deshidratate adesea confunda setea cu foamea, sfarsind prin a manca mai mult decat au nevoie.Zambeste, spune un banc! Adora orice forma de umor! Indiferent ce ai face, razi; rasul iti mareste ristmul metabolismului si te ajuta sa arzi macar 10 calorii.

Gustarile dintre mic dejun, pranz si cina te ajuta sa nu mananci peste masura atunci cand te asezi la masa. Ai grija doar ca ceea ce consumi sa fie sanatos.
Opteaza pentru alimente pline de nutrienti, cum ar fi nucile sau crema de arahide. Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Purdue a aratat ca barbatii se simt cel mai satui dupa ce consuma unt de arahide.

Misca-te si nu neaparat la sala. Nu e nevoie sa-ti dai un sfert din salariu pe o sala de fite. La fel de eficient este sa urci si sa cobori scarile de cate ori ai ocazia. Aceasta activitate arde de doua ori mai multe calorii decat oricare alta.

Pesimismul ajuta la slabit?

O doza sanatoasa de pesimism ii poate ajuta sa slabeasca pe cei care doresc sa piarda mai multe kilograme.


Cercetatorii au descoperit ca personalitatea influenteaza pierderea in greutare: daca esti prea optimist, sansele de a te tine de o dieta sunt mult mai mici, in vreme ce emotiile negative pot avea un efect pozitiv asupra procesului de slabire, scrie The Telegraph.

Oamenii de stiinta au urmarit persoanele obeze supuse unei diete si le-au testat pentru a vedea ce personalitate au.

Au descoperit ca voluntarii au devenit mai optimisti pe masura ce greutatea a inceput sa scada, ceea ce i-a incurajat sa se tina de noul regim alimentar. In schimb, cei care au inceput cu prea mult optimism au avut probleme cu pierderea in greutate.

Studiul, publicat in revista BioPsychoSocial Medicine, a fost condus de Hitomi Saito, de la Universitatea Doshisha din Kyoto, Japonia.

Nota: Orice ar scrie oamenii de stiinta eu prefer sa fiu optimista si mai plinuta decat slaba si pesimista :)

Sedentarismul este mai periculos decat fumatul

O viata sedentara care a devenit deja un obicei de durata poate avea repercusiuni mult mai grave asupra sanatatii noastre decat fumatul sau consumul de alcool.

Studiile medicale au facut mereu legaturi clare intre nivelul de activitate fizica si speranta de viata a subiectilor analizati si au scos la inveala faptul ca un procent semnificativ de persoane au decedat mai repede decat ar fi fost normal doar pentru ca nu au adoptat un stil de viata activ preferand sa seada mai mult in casa sau la birou.

Activitatea fizica este esentiala pentru sanatatea generala a organismului nostru. Trupul uman este capabil de mobilitate si de aceea a fost astfel proiectat tocmai pentru a ne oferi posibilitatea miscarii si a implicarii in activitati diverse, unele foarte placute, iar altele mai putin placute.

Stim cu totii aceste lucruri si totusi nu ne mai putem permite astfel de simple placeri deoarece aglomeratia din zonele urbane si stresul imens la care suntem supusi ne-au alungat cam pe toti in propriile noastre locuinte.

Se contruieste mult si prost, se distrug parcuri verzi sau nu mai sunt intretinute si probabil viitorul este foarte sumbru pentru destinele copiilor nostri care vor fi practic obligati sa adopte un stil de viata sedentar din lipsa de alternative viabile

Scapa de celulita prin terapia cu vacuum

Un aparat care "aspiră" celulita ajută la tratarea rapidă a pielii cu aspect de coajă de portocală şi la eliminarea depozitelor de grăsime localizată.

"Terapia cu vacuum distruge nodulii celulitici şi pe cei adipoşi, iar datorită adâncimii la care lucrează acest aparat, reformarea lor durează mulţi ani", spune Betty Raţiu, managerul unui centru pentru slăbit din Bucureşti şi consultant în terapii corporale.

Dispozitivul lucrează în profunzime, reuşind să spargă micro- şi macronodulii celulitici, ajutând la dispariţia aspectului de coajă de portocală chiar după primele două-trei şedinţe", apreciază terapeutul Raţiu.

Un alt rezultat al tratamentului, în afara "spargerii" nodulilor celulitici, este scăderea în diametru a zonelor tratate cu 10-12 centimetri, după o singură şedinţă, mai spune specialistul.

Pentru obţinerea rezultatelor optime, persoanele care apelează la tratamentul cu vacuum trebuie să fie atente şi la alimentaţie. Terapeutul recomandă ca terapia amintită să fie asociată cu o dietă bazată pe fructe, legume şi carne slabă şi cel puţin şase-opt pahare de lichide zilnic, din care două cu ceai verde.

O şedinţă durează 30 de minute şi costă 55 de lei. Printre cauzele interne ale celulitei se numără circulaţia sangvină defectuoasă, reţinerea de apă în ţesuturile adipoase, toxinele şi dezechilibrele hormonale. Cauzele externe includ sedentarismul, statul îndelungat în picioare sau pe scaun, indisciplina alimentara.

Argila te ajută să pierzi 15 centimetri în două ore.

Argila te ajută să pierzi 15 centimetri în două ore.
Argila unică şi tehnica specială de împachetare nu-ţi modelează doar corpul, ci sunt şi o cale eficientă de a ataca aspectul de celulită şi vergeturi sau pentru a compacta pielea flască rezultată în urma sarcinii sau a scăderii în greutate.

Bărbaţii care doresc să scape de surplusul de grăsime din jurul stomacului sau al taliei vor avea rezultatele la fel de îmbucurătoare.

Dezvoltat de dr. Richard Strem în urma unei cercetări extinse asupra beneficiilor aduse de minerale în tratamentele spa, împachetarea cu argilă implică înfăşurarea pacientei în 25-30 de bandaje elastice înmuiate în prealabil într-o soluţie caldă de argilă bogată în minerale.

Măsurătorile şi împachetarea făcute întotdeauna de un terapeut special antrenat durază mai puţin de 45 de minute. Odată încheiată această etapă, nu-ţi rămnâne decât să te relaxezi şi să laşi bandajele să-ţi sculpteze şi să-ţi tonifieze corpul, în timp ce mineralele sunt absorbite în piele şi toxinele eliminate cu ajutorul argilei.

Este recomandat să bei cât mai multă apă după fiecare tratament, pentru a continua astfel pierderea în centimetri şi procesele de detoxifiere şi curăţare. Indiferent că vrei să dai un impuls planului tău de pierdere în greutate sau că vizezi zone încăpăţânate pe care orele petrecute la sala de fiteness nu le pot ajusta, împachetarea cu argilă este soluţia ideală indiferent de mărime sau forma pe care o ai.

10 minute de Pilates pe zi

Ce este Pilates?
Pilates, este un stil de gimnastica cat se poate de lejer, usor de practicat! Pilates este o metoda de antrenament creata acum mai bine de 90 de ani de catre Joseph Pilates.

Esenta exercitiilor este cresterea graduala, constanta, a dificultatii acestora. Din octombrie 2000, Pilates a devenit una dintre cele mai predate, practicate metode de gimnastica din lumea intreaga.

Metoda Pilates consta in adoptarea unor pozitii si efectuarea unor miscari intr-o ordine execata.

Obiectivul este de a pune in miscare, in alternanta, toate grupele musculare, uneori in combinatii neobisnuite, insistand in mod special pe abdominali si fesieri.

Cea mai mare parte a exercitiilor se practica fara materiale specifice, pe un covoras intins pe sol. Insa se poate practica la fel de bine apeland la anumite accesorii. Iata care sunt cele mai utilizate:

Mingea: Fiind de mari dimensiuni (de exemplu 65 cm diametru, la o inaltime de 1.65m), te ajuta sa adopti o postura perfecta cu scopul de a mentine echilibrul, pentru a nu cadea.
Elasticul: Permite efectuarea intinderilor si a exercitiilor de rezistenta.
Cercul: Se plaseaza intre picioare pentru a actiona musculature coapselor (tonifiere).
10 minute de Pilates pe zi

2 minute pe zi pt un abdomen plat

2 minute pe zi pt un abdomen plat
Exercitii pentru a avea un abdomen plat

Centura de slabit Max Turbo

Centura de slabit cu un sistem performant:
Mecanismul Oscilator Eliptic, care determina slabirea eficienta pentru orice parte diferita a corpului:
zona abdomenului, umeri, coapse, solduri, spate, ceafa.

Cercetătorii americani au arătat că 92% dintre bărbaţi şi 85% dintre femei cred că partenerul ideal trebuie să aibă un corp perfect, abdomenul plat şi muşchii fermi.

Acum nu aveţi nevoie decât de 10 minute pe zi pentru a obţine silueta  suplă şi viguroasă pe carev-aţi dorit-o întotdeauna! Max Turbo combină eficient proceduri bio-chimice şi tehnologia fizicii macromoleculare.


Funcţii:
1. Vibraţiile: generează un câmp magnetic care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, netezeşte pielea şi realizează slăbirea localizată.

2. Caldura: topeşte grăsimea, elimină celulita, excesul de apă şi toxinele.

3. Magneţii: ajută metabolismul, elimina durerile de spate şi senzaţiile de oboseală.

4. Razele infa-roşii: dilată ţesuturile şi permit celulelelor grase să părăsească pielea.
10 minute cu MaxTurbo înlocuiesc:

- 2 ore petrecute în sala de fitness,
- 600 de flotări
- 1000 de exerciţii pentru abdomen

Comandaţi MaxTurbo pentru un corp superb şi mult mai multă încredere în dumneavoastră înşivă!
Combina mecanismul bio-chimic cu tehnologia fizicii micromoleculare.
Economisiti bani, timp, pentru a obtine rezultate nemaipomenite!
Imbunatatiti-va viata cu MAX TURBO!

Spuneti ADIO dietelor, exercitiilor la sala, si pilulelor pentru slabit.
Acest aparat va ajuta sa masurati cantitatea de grasime din organism. Greutatea aratata de cantar cuprinde elemente ce nu pot fi modificate: muschi, oase, limfa si sange. Acest aparat va arata cantitatea de celule grase si limita normala a acestora

Cori Gramescu: Unde si ce mananca un instructor de Pilates in voga?

Cori Gramescu: Unde si ce mananca un instructor de Pilates in voga?
Cori Gramescu nu mai are nevoie de nicio prezentare! De ce?

Pentru ca o intalnim peste tot pe unde viata trebuie sa fie "in forma" si frumoasa: la bucatarie, la sala de sport , la intalniri, la distractie...oriunde, oricum,

Cori este acolo si fresh ca intotdeauna. Se identifica cu formula "Get fit in life" si mai ales cu propria ei sala de sport "GetFit Gym", pe care tocmai a renovat-o, venind cu idei si programe noi.

Cum e sa fii o saptamana "in priza" si la sfarsitul ei "ca noua"? Afla direct de la ea!

La capitolul proiecte profesionale ar fi ca am renovat complet sala si pregatim un nou brand in domeniul fitnessului.

Din aceasta toamna am decis sa introducem noi tipuri de antrenamente, de la ore de dans sportiv pana la orele de PumpUP! , un program special creat pentru tonus, mobilitate si suplete.

Dorim sa extindem conceptul care a stat pana acum in spatele salii, astfel ca pregatim pentru clientele noastre o zona pentru masaj si relaxare.

M-am concentrat de asemenea pe activitatea de consultanta, pentru a oferi clientelor noastre tot sprijinul de care au nevoie pentru a arata cat mai bine si a se simti cat mai bine.

Abdomen perfect cu Corina Danila

Abdomen perfect cu Corina Danila. - Instructor step aerobic.

Exercitiile de respiratie si flexibilitate a muschilor abdominali iti vor aduce ca rezultat o silueta asa cum ai visat. Afla cum sa-ti tonifiezi abdomenul cu ajutorul unor exercitii practicate pe Step Aerobic, de la Corina Danila, instructor.

Video si text www.feminis.ro

Ce mancam dupa ce venim de la sala ?

Indiferent de ora la care alegeti sa mergeti la sala, cheia succesului este sa combinati proteina, care ajuta muschii sa se recupereze, si carbohidrati, care va refac energia pierduta.

Pentru cele mai bune rezultate, manancati in intervalul cuprins intre 30 - 60 de minute dupa ce ati facut efort, cand muschii sunt cei mai receptivi. In aceasta perioada de timp, se inregistreaza o crestere a activitatii enzimelor, ceea ce face ca organismul sa stocheze mai eficient glucoza pentru energie si sa trimita proteinele catre muschii obositi.

Pentru o recuperare imediata si o senzatie de prospetime, ati putea incerca sa combinati banana cu lapte si iaurt in mixer. Lactatele precum laptele si iaurtul lucreaza la "dublu", furnizand organismului atat proteina, cat si carbohidrati, conform CNN. Bananele abunda in potasiu si magneziu - electroliti puternici pentru o functionare sanatoasa a muschilor.
Aceasta bautura este cea mai nimerita daca ati fost la sala de dimineata sau la pranz. Daca credeati ca nu mai aveti voie sa va atingeti de sandvisuri, ei bine ideea e gresita. In realitate, restrictiile sunt putine atunci cand aveti grija sa faceti si sport.

Asa ca nu puteti gresi daca mancati un sandvis dupa ce ati fost la sala; veti obtine tot ce ai nevoie daca aveti grija sa luati cu dvs un pachetel. Sodiul continut va va asigura sarea de care aveti nevoie pentru ce s-a pierdut prin procesul de transpiratie din timpul efortului depus. Rosiile adauga prospetime si vin cu un supliment de Vitamina C. Painea integrala va veni cu fibra de care corpul tau are nevoie dupa o sesiune de efort.

Nu e intotdeauna usor sa mananci la 30 de minute de cand ati terminat sesiunea de sport. Totusi, chiar daca nu va e foame, e bine sa aveti la voi macar niste suc de portocale si niste nuci, care va vor face plinul cu grasimi sanatoase. Nucile si fructele confiate va aduc si fierul necesar celulelor din sange. Daca mai adaugati si un iaurt sarac in grasimi, se poate ca zice ca ati avut o gustare pe cinste. Nu uitati insa de marimea portiei, pentru ca alimentele care va furnizeaza energia sunt dense din punct de vedere caloric.

Slabeste cu alli cu 50% mai mult decat doar prin dieta

Ieri am fost la o farmacie si am vazut o reclama a unei pastile pentru slabit. Ei bine uite ce am aflat despre ea.
Alli este un medicament care se adresează persoanelor care doresc să slăbească şi sunt dispuse sa urmeze un regim alimentar mai sănătos. S-a dovedit clinic că te ajută să slăbeşti cu 50% mai mult decăt doar prin dietă.

Alli este acum disponibil în farmacii.

Ce este alli şi cum acţionează?

Alli este o capsulă - ce conţine orlistat 60 mg, care se utilizează în asociere cu un regim alimentar hipocaloric, cu un conţinut redus de grăsimi - şi un program de suport.

 Orlistat, substanta activă conţinută în alli are un mecanism unic de acţiune legându-se de lipaze şi inactivându-le, astfel prevenind absorbţia a aproximativ 25% din grăsimile ingerate. Grăsimile nedigerate sunt eliminate în mod natural din organism prin materiile fecale.
La fiecare 2 kg pe care le poţi pierde prin dietă, alli te poate ajuta să mai scazi cu încă 1 kg.
alli este conceput pentru a funcţiona în asociere cu mese hipocalorice, cu un conţinut redus de grăsimi. Consumul unei cantităţi mai mari de grăsimi decât cea recomandată poate conduce la apariţia reacţiilor adverse ale tratamentului asociate regimului alimentar. Aceste reacţii reprezintă o reacţie naturală a organismului datorată mecanismului de acţiune al alli, acestea putand fi controlate de către utilizator prin diminuarea aportului de grăsimi. Printre ele se numără gaze (flatulenţă) cu sau fără eliminare uleioasă, scaune uleioase sau grase sau imperiozitatea defecaţiei.

 Pagina officiala a produselor Alli este http://www.alli.co.uk/

Problemele apetitului


Pofta exagerata de mancare apare la persoanele care nu se pot opri din a consuma cate ceva pe tot parcursul zilei.

Cu cat mananca mai mult, cu atat pofta de mancare este mai mare. In schimb, infometarea, sau pofta de mancare scazuta, este insotita de dureri stomancale si dereglari ale metabolismului.

Acestea sunt primele simptome ale anorexiei, care, netratata, poate fi insotita de depresii si tulburari nervoase, informeaza morphemeremedies.com.

Exista cateva ponturi simple pentru indepartarea problemelor de apetit, fie ca este vorba de lipsa lui sau prezenta sa in exces.

Nu te poti opri din macat? Incearca sa te relaxezi si sa respiri adanc de cateva ori, fara sa te gandesti la nimic.

Aseaza deoparte dulciurile din bucatarie sau bomboanele din casa ori ciocolata din frigider, pentru a nu exista tentatii. Indulcitorii artificiali cresc pofta de mancare, tocmai de aceea vei renunta la ei o perioada.
a fel sucurile acidulate, pe care le vei inlocui cu apa plata, consumata de cate ori iti este foame intre mese.

Evita sa mananci mult la o masa. Te poti ridica atunci cand te simti confortabil si nu manca daca te-ai saturat deja.Inlocuieste numeroasele mese de carne cu cele de legume si fructe proaspete si nu manca dupa ora sapte seara.

Lasa masina acasa si mergi pe jos la serviciu cateva zile.

Mai mult, daca seara simti nevoia sa consumi cate ceva, opteaza mai bine pentru o plimbare in parc.

Vei uita de pofta exagerata de mancare si cand vei ajunge acasa vei dori doar sa iti faci un dus si sa adormi.

Ultima fiţă e să faci fitness în pantofi cu toc

Ultima fiţă e să faci fitness în pantofi cu toc . Kim Kardashian e foarte încântată de faptul că a găsit pe Internet înregistrări video cu studente din New York, SUA, care fac fitness urmărind dvd-ul lansat de ea.

Mai mult, vedeta scrie pe blogul personal că i se pare şi mai interesant faptul că domnişoarele au ales să facă exerciţiile fizice încălţate în pantofi cu toc.
info www.libertatea.ro

Siluetă de mămică! Ana Maria Prodan a slăbit 31 de kg cu salate şi grătar

Cum a slabit Ana Maria Prodan dupa nastere??

Siluetă de mămică! Ana Maria Prodan a slăbit 31 de kg cu salate şi grătar.

Fiecare proaspătă mămică îşi doreşte să scape cât mai repede de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii. Ana Maria Prodan nu a făcut excepţie.

Având deja experienţă cu cele două fiice ale ei, pentru impresara, nu a fost un pas foarte greu de făcut, care a pretins totuşi multe sacrificii.

Aşa se face că vedeta a reuşit să dea jos nici mai mult nici mai puţin de 31 de kilograme.

„În urmă cu un an, înaintea naşterii celui de-al treilea său copil, cântăream 88 de kilograme.

Am ajuns în prezent la 57 de kilograme şi mi-am propus să mai dau jos încă două”, a declarat Ana Maria pentru Libertatea.

Pustiul care a slabit 50 de kg

Puştiul din Botoşani i-a uimit chiar şi pe medici cu voinţa lui
Ce e mai bun decât nişte jumări cu mămăligă şi untura întinsă pe pâine şi cu puţină sare?

“O salată de crudităţi cu brânză proaspătă”, ar spune imediat Gabriel, puştiul de opt ani care în urmă cu un an avea aproape 100 de kilograme.

Aceasta e şi dieta prin care băiatul a scăpat de jumătate din greutate.
In luna mai 2008, când mama sa l-a abandonat într-un spital din Botoşani, puştiul din Tudora avea doar şapte ani şi cântărea 100 de kilograme.

A fost transferat imediat într-un centru de plasament, unde Gabriel a început o nouă viaţă.

A trecut de la jumări cu mămăligă la salate şi brânză dietetică şi în câteva luni a ajuns să joace fotbal, deşi înainte abia urca treptele.

Dornic să exploreze lumea, puştiul, care până atunci fusese ţinut singur într-o curte, a fost încântat să meargă la şcoală.

puteti citi intreg articolul pe

http://www.libertatea.ro/stire/a-slabit-50-de-kilograme-257111.html

Cum își menține silueta Cosmina Păsărin

Cum își menține silueta Cosmina Păsărin
Bomba de altădată, asociată și astăzi cu imaginea de „iepuraș Playboy”, Cosmina Păsărin a devenit o prezență discretă, elegantă și cuminte în showbiz.

Aflată la un eveniment monden, în calitate de gazdă, Cosmina a dezvăluit cum își menține silueta de invidiat.

Ea face zilnic câteva zeci de abdomene, iar pentru coapse, aplecări laterale, cu mici greutăți în mâini.

Cosmina Păsărin a mai declarat ca are noroc de faptul că mâinile și picioarele ei sunt subțiri, astfel că nu-i vine greu să se mențină în formă.
info www.divaonline.ro

Afla cum poti sa slabesti rapid

Domenico Accili, un cercetator italian de la Columbia University din New York, a descoperit ca in creier exista un “senzor” care ii poate ajuta pe oameni sa piarda in greutate rapid.

Potrivit studiului publicat de Nature Medicine, Accili a descoperit in hipotalamus, zona cerebrala unde se regleaza apetitul, un mecanism complex si fundamental aflat la baza pierderii in greutate: este vorba despre o molecula denumita FoxO1, care "anihilata", permite reducerea cantitatii de mancare fara a reduce "cheltuiala" energetica.

Aceasta molecula actioneaza asupra senzorului CPE, responsabil cu coordonarea aportului caloric cu "arderile" din organism, jucand un rol-cheie in pierderea kilogramelor in plus intrucat, de obicei, atunci cand se mananca mai putin metabolismul incetineste, iar slabitul prin urmare devine mai dificil.

"Am descoperit ca FoxO1 blocheaza CPE si ca atunci cand nivelurile de CPE sunt scazute, se mananca mai mult si se ard mai putine calorii, fapt care duce la acumularea de kilograme. Atunci insa cand aceste niveluri sunt ridicate, se manaca mai putin si se ard mai multe calorii, de unde si pierderea in greutate", a explicat Accili. In opinia cercetatorului, cel mai important aspect al acestui studiu este ca explica de ce dupa o dieta se ia inevitabil in greutate. "Daca vom reusi sa punem la punct un medicamanet capabil sa activeze CPE vom putea ajuta persoanele care au slabit sa nu se mai ingrase la loc", a precizat el.

Sursa: La Stampa

Gustari care nu ingrasa

Daca ai un stil de viata activ, atunci iti poti permite mici gustari pentru a avea parte de o sursa de energie.

Cand mananci pe fuga si mai ales gustari in loc de mese reale, asigura-te ca ai ales alimente sanatoase. Iata cateva din acestea:

- Cereale cu unt de arahide si un iaurt
- Unt de arahide cu biscuiti
- Fructe uscate sau fulgi de ovaz
- Lapte degresat si banane

Este preferat sa alegi produse din grupuri alimentare diferite pentru a manca echilibrat.

De asemenea mai poti manca:

- Covrigi sau biscuiti. Aceste gustari au un continut redus de grasime.
- Briose. De preferat sa fie facute din faina de porumb, nu cele facute cu faina alba.
- Baghete de cereale. Evita-le pe cele facute din coca de faina alba.
- Fructe. Alege portocale, banane, mere sau orice fructe proaspete.

- Iaurt. Alege unul cu un continut redus de grasimi.
- Arahide, fistic, migdale, seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, precum si alte fructe cu coaja.
- Sandwich-uri. Sandwich-uri nu trebuie sa fie doar pentru masa de pranz, ele sunt foarte bune ca gustari.
- Cartofi copti. Incearca niste cartofi, cu o lingurita de nucsoara.

Dieta Ohsawa ne prelungeşte viaţa

Dieta Ohsawa ne prelungeşte viaţa. Dieta Ohsawa, cunoscută în Occident sub numele de dieta macrobiotică, durează doar zece zile şi este bine să o ţii doar o dată pe an.

Temenul „macrobiotic” provine din limba greacă (prin sudarea termenilor „macro”, adică mare, lung şi „bios”, adică viaţă) şi înseamnă viaţă lungă.

Dieta macrobiotică (numită şi dieta Ohsawa) este o dietă extrem de restrictivă, pe care nu toată lumea poate să o urmeze, deoarece sunt permise puţine alimente şi, din acest motiv, respectiva hrană nu acoperă necesarul de elemente vitale organismului şi nici funcţiilor lui energetice.

Acesta este un motiv pentru care dieta macrobiotică în sine nu se constiuie în condiţie obligatorie pentru o viaţă mai lungă.

Dacă am renunţa numai la băuturile răcoritoare de pe piaţă, la băuturile alcoolice şi la alimentele cu mulţi aditivi, dacă am tăia excesul de carne, de zahăr, de sare şi de ţigări, ne-am asigura ani mulţi de viaţă în plus!

puteti citi tot articolul pe
http://www.adevarul.ro/articole/dieta-ohsawa-prelungeste-viata.html

Dieta Carmen Bruma

Carmen Brumă, prezentatoarea emisiunii „Bruma de mişcare“ de la Realitatea TV, povesteşte cât i-a luat să slăbească 30 de kilograme, dar şi care au fost cele mai mari dificultăţi pe care le-a întâmpinat.

Cartea ei „Slim – Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi“ prezintă un întreg concept de viaţă, care porneşte de la o nutriţie sănătoasă şi de la exerciţii fizice.

Ce te-ar putea determina să schimbi acest mod de viaţă?

Experienţa cu cele 30 de kilograme în plus m-a învăţat multe, iar adoptarea unui stil de viaţă sănătos este una din schimbările pe care le-am făcut în viaţa mea.

Cartea o puteti comanda online de pe urmatoarele site-uri:
http://tamada.ro
sau pe
http://www.librarie.net
"Imaginea lui Carmen Brumă în peisajul mediatic românesc este asociată cu mişcarea şi alimentaţia sănătoasă.

Cu greu ar putea cineva să îşi închipuie că autoarea nu a avut dintotdeauna forma fizică exemplară de acum. Publicul poate vedea în premieră în carte o poză cu Carmen Brumă la 86 de kilograme.

Trecând prin multe experienţe de a slăbi fără rezultate şi care îi puteau afecta sănătatea, autoarea oferă în această carte soluţiile de succes prin care ea a ajuns la silueta de invidiat pe care o afişează astăzi.

Cititorul va afla tot ceea ce trebuie să ştie despre nutriţie sănătoasă şi, cu ajutorul exerciţiilor fizice ilustrate chiar de autoare în carte, îşi va face propriul program de mişcare zilnică.

Cartea SLIM scrisă de Carmen Brumă nu este numai o lecţie de nutriţie sau una de fitness, ci un întreg CONCEPT DE VIAŢĂ. "

Dieta in timpul menstruatiei

În perioada menstruaţiei, alimentaţia şi modul în care ne hrănim joacă un rol destul de important.

Este bine să ne hidratăm corespunzător cu apă plată, ceaiuri aromate (busuioc şi anason), sucuri de fructe naturale, compoturi.

Dieta trebuie să fie preponderent „uşoară“, preparată în modurile cele mai simple, evitându-se prăjelile de orice fel.


Se recomandă consumul de legume şi verdeţuri proaspete, sub formă de salate, iaurturi, brânzeturi nefermentate, peşte şi pui.

Se vor evita cafeaua, ciocolata, sarea şi alimentele sărate. Se pot lua suplimente cu vitaminele B6 şi C, seleniu, calciu şi magneziu.


Bea cel puţin 2 litri de lichide în această perioadă şi consumă cât mai puţină sare
Info www.adevarul .ro


sfatul specialistului
Livia Nena
biolog nutriţionist Bio Nutriliv

Dieta cu banane

Dieta constă în consumarea unei banane (cel mult două) în fiecare dimineaţă, la micul dejun, alături de un pahar cu apă caldă, susţine Sumiko Watanabe, farmacistă în Osaka, creatoarea acestei diete, publicată într-o carte vândută în 730.000 de exemplare, reeditată apoi în China şi în Taiwan.

„După consumul bananei nu veţi mai dori să mâncaţi între mese”, spune Watanabe. „În plus, la mesele de prânz şi de seară se poate mânca normal. Dar acest regim recomandă şi un stil de viaţă sănătos.

Trebuie evitate excesele de orice fel; orele de somn trebuie respectate şi trebuie să vă culcaţi înainte de miezul nopţii.

Apa, într-o cantitate mai mare, nu trebuie să lipsească din alimentaţie.
Consumată singură, sau de preferinţă cu miere, banana e un aliment tonic, remineralizant, recomandat, în special, anemicilor, astenicilorşi persoanelor care depun eforturi fizice şi intelectuale.

De efectele terapeutice ale consumului de banane pot beneficia şi copiii în perioada de creştere, dar şi vârstnicii care se confruntă cu decalcifierile.

Banana are o compoziţie chimică excepţională, cu un conţinut bogat în vitamine ( A, B, C, E), săruri minerale (magneziu, potasiu, fosfor,calciu, fier, cobalt, zinc, sodiu, fier) şi 67 de glucide. Două săruri minerale - potasiul şi sodiul - îi conferă savurosului fruct puterea diuretică.
info www.adevarul.ro

Vrei sa slabesti? Incearca cu sucul natural de grau

Vrei sa slabesti? Incearca cu sucul natural de grau
Noul produs pentru detoxifiere, întărire a sistemului imunitar şi pentru regenerarea celulelor
ACUM DISPONIBIL ŞI ÎN ROMÂNIA!
BIOCELL 10 - CONCENTRAT DE IARBĂ VERDE DE GRÂU
Il puteti comanda online pe site-ul http://www.eyor.ro
Iata un paragraf din textul afisat pe site-ul lor
"Este aproape sigur că dumneavoastră sau membrii familiei au întâlnit vreuna dintre problemele enumerate şi v-ar bucura un răspuns satisfăcător la întrebările de mai jos:

* De ce sunt indispus întotdeauna şi extenuat la sfârşitul zilei?

* Cum să scap de activitatea intestinală incomodă, de meteorism şi de durerile gastrice?

* Cum să-mi stabilizez diabetul?

* Cum să scap de acnee, erupţiile cutanate, afecţiunile dermatologice?

* De ce nu slăbesc, cu toate că adopt un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie adecvată?

* Cum să pun capăt refluxului?

* Cum să mă duc la toaletă în mod normal, fără să depun efort timp de mai multe minute?

* Cum să scap de cefaleea recurentă, migrenă?


Este posibil că aţi mai auzit de alte produse sau programe care prezintă rezultate la fel de bune şi acum nu vă puteţi decide.

Totodată, este posibil să vă fi hotărât deja să folosiţi Concentratul de Iarbă de Grâu Biocell 10.

Oricare ar fi cauza pentru care aţi accesat pagina noastră, sigur vă va ajuta să găsiţi soluţia cea mai eficientă şi cea mai naturală pentru păstrarea sănătăţii Dvs."

Magdalena Bărbieru a învins în lupta cu kilogramele

Magdalena Bărbieru a dovedit ei şi celorlalţi că dieta echilibrată şi mişcarea pot ţine kilogramele la distanţă. A reuşit să slăbească peste 50 de kilograme şi de patru ani se menţine la o greutate constantă.
Transmite tuturor că se poate orice cu voinţă.


Pentru Magdalena Bărbieru kilogramele în plus au fost dintotdeauna o mare problemă şi recunoaşte că fără ajutor specializat nu ar fi reuşit performanţa de a slăbi 52 de kilograme în doi ani de dietă echilibrată şi mişcare zilnică.

Târgovişteanca spune că era de nerecunoscut şi a apelat, din nou, la kinetoterapeutul Ecaterina Olteanu, care o ajutase să slăbească şi în trecut.

Specialistul a determinat-o să renunţe la dietele drastice şi haotice pe care le ţinea din când în când şi i-a recomandat un plan de alimentaţie, minerale şi vitamine şi mişcare în fiecare zi. Aşa a slăbit 52 de kilograme ajungând la greutatea de 68 de kilograme.
Puteti citi tot articolul pe http://www.adevarul.ro

Dieta cu ananas

Te intrebi cum este dieta cu ananas?
Iată dieta:

In prima zi,
-la micul dejun: o felie de ananas, o cană cu ceai verde neîndulcit, un iaurt degresat amestecat cu fulgi de ovăz sau de porumb.

Prânz: o felie de ananas, un castron de legume fierte (dovlecei, morcovi, păstârnac, fără cartofi).


Cină: 200 de grame de peşte slab, preparat la cuptor, salată de ardei, ceapă, castraveţi şi o felie de ananas.

Ziua a 2-a:
Mic dejun: 100 de ml de suc de fructe proaspete (ananas, kiwi, portocale), o ceaşcă de cafea neîndulcită.

Prânz: 200 de grame de carne de pui sau de curcan, legume la grătar (vinete, roşii), două felii de pâine de graham, o felie de ananas

Cină: supă de legume, o salată de spanac proaspăt, o felie de ananas.

Zilele 3 şi 4: se consumă două kilograme de ananas, apă şi un kilogram de suc de ananas.

Crema cu extract de melc

Crema cosmetica cu extract din melc Herbagen contribuie la:

· diminuarea cicatricilor, ridurilor adânci de pe față, mâini, decolteu, corp (vergeturi)

·decolorarea petelor prin accelerarea procesului de exfoliere și formarea unui nou strat de piele

· reducerea și calmarea iritațiilor apărute în urma arsurilor solare, bărbierit, epilare etc..

· protejarea pielii împotriva radicalilor liberi datorită poluării
· regenerarea țesuturilor și diminuarea depozitelor de celulită

· hidratarea pielii și creșterea elasticității acesteia, prin activarea secreției de collagen și elastină.
· prevenirea dezvoltării anumitor specii de bacterii ce pot apare în acnee.
· se foloseste pentru pistrui, melasma (pete sarcina).

Puteti comanda produsul online pe http://mihaela.ro/?gclid=CLKcgamC_pwCFQGF3godT1fwaw

Dieta Monica Columbeanu

Cum a slabit dupa sarcina Monica Columbeanu

Desi a trecut printr-o sarcina, in timpul careia s-a ingrasat ceva kilograme, Monica a uimit pe toata lumea cu silueta ei, la scurt timp dupa ce a adus-o pe lume pe Irina.

La doar citeva saptamini dupa nastere, Monica arata din nou ca un top model.

Evident, a avut secretele ei, dintre care poate cel mai important a fost alaptatul.

Monica le sfatuieste pe toate proaspetele mamici, care vor sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, sa-si alapteze copiii, pentru ca, prin alaptat, se ard mii de calorii.

Dieta Monica Columbeanu

Plasturi detoxifianti BioMagick

Plasturii detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand.

Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza.

Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.

Plasturii BioMagick sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse.

Ingredientele BioMagick sunt 100% naturale....

Cu ajutorul acestor plasturi puteti avea urmatoarele rezultate:

- Eliminarea toxinelor si metalelor grele din organism
- imbunatatirea functionarii rinichilor
- un somn linistit si relaxant
- atenuarea durerilor de picioare
- marirea imunitatii si circulatia sangelui
- relaxarea muschilor
- eliminarea oboselii
O cutie BioMagick contine 14 plasturi detoxifianti (tratament pentru o saptamana), 14 benzi adezive si un pliant care contine instructiunile de utilizare

Cat costa plasturii BioMagik? O cutie cu 14 plasturi costa in jur de 45 lei.
Unde pot cumpara plasturi detoxifianti BioMagick?
Puteti comanda online acesti plasturi pe http://www.biomagick.ro/

Pilula care te scapa de 15% din greutate

Un medicament care care va reprezenta o alternativa viabila la operatie, in cazul obezilor, va aparea pe piata europeana si in SUA in 2 ani.

Pana acum, testele au demonstrat ca Qnexa, cum se numeste medicamentul, este mai eficient decat oricare alta pilua aflata pe piata, relateaza Daily Mail. Practic, acest medicament ajuta obezii sa scape de 15% din greutatea lor, la fel cum s-ar intampla si daca ar recurge la operatie.

Testele au avut loc la Universitatea Duke, din Carolina de Nord, sub indrumarea Dr. Kishore Gadde. Qnexa reprezinta, de fapt, o combinatie de doua medicamente, unul folosit pentru controlul greutatii inca din anii '50, si un altul folosit in cazul bolnavilor de epilepsie, dar despre care se crede ca este capabil sa ajute in lupta cu kilogramele.

In total, au fost testate 3.750 de persoane, relateaza Daily Mail. In medie, acestea au pierdut, pe durata a 56 de saptamani de tratament, 14,7% din greutatea corporala.

In afara scaderii in greutate, in cazul voluntarilor s-a observat si micsorarea presiunii arteriale, o inima mai sanatoasa si un risc micsorat de diabet de tip 2.

Cat despre efectele secundare ale medicamentului, acestea apar doar in cazuri izolate, fiind vorba despre greturi, insomnie si un gat uscat.

Mersul pe jos -exceritiu

Mersul pe jos poate este considerat un exercitiu fizic. Daca aveti o viata sedentara, puteti observa acest lucru doar printr-o plimbare de 30 de minute in parc, care va solicita, fara sa va dati seama.

Rutina zilnica si ritmul ametitor al cotidianului ne impiedica sa realizam uneori cat de simplu este sa avem o conditie fizica buna pentru un organism sanatos, informeaza oohoi.com.

Uneori nu este nevoie de exercitii complicate si abonamente costisitoare la salile de gimnastica. Nu trebuie decat sa ne folosim de obiceiurile zilnice si sa le folosim in avantajaul nostru.

Astfel, simplul fapt ca mergem pe jos de acasa pana la serviciu poate fi considerat un exercitiu fizic daca il tratam ca atare. Este simplu, la indemana oricui, nu este costisitor si nu renuntam la el pentru ca face parte din rutina zilnica.

Uneori, o simpla plimbare la sosea, ori un tur al parcului de langa casa noastra pot fi solutiile simple de dobandire a unei conditii fizice .Respiratia va fi reglata, creierul va fi oxigenat corespunzator, iar noi ne vom simti mai bine in fiecare zi.
Mersul pe jos , exercitiul fizic perfect Daca v-ati hotarat sa folositi acest obicei simplu intr-un exercitiu, atunci veti respecta cateva reguli esentiale, care va vor impiedica sa renuntati la el inainte de a incepe.

Daca mancati inainte de plimbare, energia fizica va fi consumata in timpul mesei. Tocmai de aceea, puteti opta pentru plimbarile zilnice seara, dupa programul de lucru.

Va veti vei solicita suplimentar si veti considera simplul mers pe jos prea solicitant pentru dvs, iar acest lucru va va impiedica sa vai formati o rutina zilnica. Daca va este foame inainte de plimbare, incercati un mar sau un suc natural. Va veti hidrata, vitaminiza, iar senzatia de foame va disparea pe loc si va veti putea continua planul de miscare.

Evitati sa mergeti in zonele aglomerate. Va veti concentra asupra altor lucruri, iar zgomotele mari si suparatoare va vor oferi o tensiune suplimentara, de care nu aveti nevoie. Inca din prima zi, obisnuiti-va sa mergeti cel putin 30 de minute pe jos. Poate ca vi se va parea mult, dar relaxarea rapida si starea buna de dupa vor avea un impact bun asupra starii de sanatate. Schimbati rutele la un anumit interval, pentru a evita monotonia, principala cauza a renuntarii la planul dvs simplu de exercitiu fizic. Dupa primele zile de mers pe jos, alternati mersul rapid cu cel calm si relaxant.

Cate doua minute pentru fiecare sunt suficiente pentru ca intreaga musculatura sa fie lucrata. Dupa un timp, puteti incerca pasul mai alert timp de 20 de minute, dupa care va puteti relaxa alte zece minute cu un mers incet, calm, fara un efort suplimentar. Daca nu puteti aloca 30 de minute din timpul dvs acestui obicei simplu, nu uitati ca regularitatea este cea mai importanta. Putetii opta si pentru zece minute. Daca mergeti zilnic, beneficiile se vor vedea in cel mai scurt timp. Deci, lasati astazi masina acasa?

Ceaiul antifoame

Unul dintre cele mai comercializate produse la Târgul Agromalim de la Arad a fost ceaiul antifoame, printre cei care au cumpărat frunzele necesare preparării lui fiind şi expozanţii maghiari prezenţi la eveniment.

Cel care comercializează frunzele necesare preparării acestui ceai, Arpad Kovacs, este un cunoscut apicultor din judeţul Arad, şi a spus că persoana care consumă ceaiul nu va mai avea poftă de mâncare, deoarece acesta taie „furia de foame“.

Apicultorul arădean a spus că plantele care sunt folosite la prepararea ceaiului antifoame provin în special din zona montană. „Sunt frunze de fructe de pădure, de zmeură, de mure“, a precizat Kovacs. Preţul unei pungi cu frunze pentru ceai antifoame este de cinci lei.

În luna august, printre cei care au primit ceai antifoame de la apicultorul din Arad a fost şi preşedintele ţării, Traian Băsescu, aflat în vizită în localitatea Arăneag.

Şeful statului a luat punga cu plante şi a spus că acest ceai era mai bun înainte de 1989. Tot la standul apicultorului arădean, Băsescu a primit şi un amestec de miere, polen, vin roşu şi aloe vera..

Bermudele anticelulită care iti remodeleaza silueta

Cea mai nouă tehnică de remodelare corporală foloseşte cristale bioactive pentru a stimula metabolismul celulelor. Acestea au fost încorporate în ţesătura unor bermude care, purtate zilnic cel puţin şase ore, reuşesc să intensifice circulaţia sangvină şi să elimine celulita.

Descoperirea făcută de cercetătorii britanici a fost lansată anul acesta, în luna mai.“Microfibra acestor bermude conţine cristale bioactive care, în contact cu pielea, absorb căldura corpului şi o transformă în raze infraroşii. Acestea stimulează metabolismul şi îmbunătăţesc circulaţia s ângelui la nivelul pielii, stratul de grăsime fiind topit şi apoi eliminat din organism”, explică Loredana Ouatu, manager la firma care distribuie produsele.

Cercetătorii au stabilit că, după 120 de zile de folosire, circumferinţa taliei scade, în medie, cu 11 centimetri şi se pierd 4,4 kilograme. Mai mult, aspectul pielii este vizibil schimbat, în special în zonele predispuse la celulită.Pantalonii disponibili în mai multe mărimi sunt foarte elastici

Deocamdată, produsul e disponibil doar pe internet, pe www.scalabiofir.ro. “Preţul unei perechi de bermude e de 150 de lei. Există variante şi cu corset sau cu pantaloni, în funcţie de zona corpului pe care doriţi să o trataţi”, spune managerul firmei.

Bermudele anticelulită se curăţă manual, cu orice detergent de rufe şi, cel mai important, ele îşi păstrează proprietăţile terapeutice chiar şi după un an de spălări zilnice.

Pantalonii cu efect de saună funcţionează pe bază de curent electricPe piaţă există mai multe produse care promit să te scape de celulita inestetică. Între acestea, modele de pantaloni care acţionează ca o microsaună, stimulâ nd transpiraţia, sau produse realizate dintr-un material sintetic, special creat pentru a realiza un masaj al zonelor cu probleme.

Alte soluţii asemănătoare au la bază cofeina. Impregnată în ţesătura colanţilor, aceasta acţionează direct asupra pielii. Din păcate, produsul trebuie înlocuit periodic, deoarece la spălat efectul terapeutic dispare.

Dieta Gina Pistol

Dieta mediteraneeana, aliatul Ginei Pistol
Desi este una dintre cele mai ravnite femei din showbiz-ul autohton, Gina Pistol nu este intotdeauna pe deplin multumita de silueta ei.

Se intampla destul de des sa castige in greutate vreo 2-3 kilograme, dar ia masuri de urgenta. Vedeta ne-a dezvaluit si noua cateva secrete privind modul in care isi mentine silueta.


De dragul siluetei, Gina a urmat mai multe diete de slabit. De la regimul disociat, pana la regimul Atkins, insa fara prea mari rezultate. "Am incercat celebrul regim Atkins.

Nu pot sa va spun prin ce am trecut... imi venea pur si simplu sa plang cand se apropia ora mesei. Avantajul acestei diete este ca te ajuta sa slabesti destul de repede in zona bratelor si a abdomenului. Insa, pana la urma am realizat ca cel mai simplu pentru mine e sa am grija zi de zi ce mananc, sa nu fiu nevoita sa ajung la diete chinuitoare.

Asa ca dieta mediteraneeana mi se potriveste perfect. Mananc multe salate, multe fructe, peste de tot felul, nu mananc carne, si chiar imi face placere.

Acum nu sunt neaparat la o dieta, insa, avand in vedere ca tocmai am inceput un program de slabire foarte complex - la un aparat de lipoaspiratie virtuala - UltraLipo, trebuie sa-mi supraveghez foarte atent cantitatea de grasimi din alimente", mai adauga Gina Pistol....
articolul complet il puteti citi pe http://www.slabsaugras.ro
Un alt secret al Ginei Pistol de mentinere in forma este termenul de “Liposuctie virtuala”- o reteta de succes!

Pe langa orele de antrenament, Gina admite ca isi mai gaseste din cand in cand timp sa ajunga la un salon de infrumusetare, pentru cateva sedinte de slabit. Un aparat- minune o ajuta sa faca acest lucru.

Este vorba de o noua procedura de modelare si intretinere corporala numita “liposuctie virtuala”.

Rezultatele acestui procedeu sunt evidente! Cele trei sedinte pe saptamana au fost suficiente pentru ca ea sa piarda 5 cm in talie in doar doua saptamani si pentru a elimina celulita.

Apa un miracol pentru organism

Lucruri minunate despre apa

-In primul rand te ajuta sa-ti mentii silueta . Deci daca incerci sa dai jos din kilograme- Bea mai multa apa! Apa iti ajuta metabolismul sa functioneze la parametri inalti, iti va da si o senzatie de satietate cantitatea necesara de mancare fiind mult mai redusa. E bine sa inlocuim sucurile pline de calorii cu un pahar cu apa rece. Corpul nostru va trebui sa se activeze ca sa poata incalzi apa, iar acest proces ne va ajuta sa pierdem cateva calorii.

- Apa ne da energie, daca va simtiti secati de viata si deprimati, puteti sa va ridicati moralul cu un pahar de apa. Deshidratarea ne face sa ne simtitim anosti si morocanoasi, iar apa va ajuta sangele sa transporte suficient oxigen creierului pentru a fi energica! Daca bem suficienta apa inima va lucra mai putin la pomparea sangelui in corp.

- Alungati stresul cu apa, 85% din tesutul creierului este alcatuit din apa! Daca sunteti deshidratati corpul si mintea vor fi supuse starilor de stres. Daca simtiti sete inseamna ca sunteti deja putin deshidratati. Pentru a va feri de stres, tineti pe birou sau aproape de dvs mereu un pahar cu apa si luati cate o gura din cand in cand.

- Tonifica-ti-va muschii prin hidratare . Apa previne crampele musculare la talpi sau la gambe, care ne surprind deseori cand stam la birou. Daca beti apa va lubrifiati, incheieturile. Cand sunteti bine hidratati puteti face mai multe exercitii fizice fara a te extenua.

- Ingrijirea pielii cu ajutorul apei
Acele mici linii si cele mai fine riduri ale pielii sunt mai adanci atunci cand sunteti deshidratati! Apa este practic, pentru pielea dvs, o crema de infrumusetare de la natura. Beti apa si va vei hidrata celulele pielii, apa facandu-va sa aratati mereu tanar/a. Mai mult, apa ajuta la eliminarea cosurilor.

- Mentine-ti tranzitul intestinal regulat cu apa . Alaturi de fibre, apa este esentiala pentru digestie! Ea ajuta la dizolvarea particulelor toxice si le indruma usor catre intestine. Daca sunteti deshidratat/a corpul va absorbi toata apa, lasindu-va colonul uscat.

- Apa curata rinichii Rata celor care sufera de afectiuni ale rinichilor creste datorita lipsei apei din alimentatie. Rinichii au nevoie de apa pentru a se curata si inprospata. Apa dilueaza sarea si mineralele din alimentele pe care le mancati, astfel impiedicand aparitia pietrelor la rinichi.

Beti suficienta apa?
Nutritionistii ne recomanda sa folosim regula 8x8. Beti opt pahare de 80 de ml de apa pe zi. Ati putea sa beti mai multa apa daca faceti mult sport sau mai putina daca alegeti sa beti si alte lichide, ne informeaza specialistii site-ului webmd.com

Adonia Legtone - scapa de celulita in 9 minute

Adonia Legtone - scapa de celulita in 9 m Tratament revolutionar impotriva celulitei. Efect vizibil in doar 9 minute.

Celulita poate aparea chiar si la femeile slabe.
Este o problema progresiva care se agraveaza odata cu trecerea timpului. Una din multele cauze ale aparitiei celulitei este aceea ca celulele stem ale pielii devin ineficiente si lenese.

Pielea are cel mai mare rezervor de celule stem din corpul uman. Dupa varsta de 22 de ani, celulele stem devin slabe si lenese, regenerandu-se intr-un ritm mult mai lent.

Din moment ce procesul de regenerare al pielii devine mai lent, celulele adipoase devin devoratoare si toxice si creeaza astfel aspectul de coaja de portocala, care se vede la suprafata pielii si este cunoscut sub numele de celulita.

Folosind tehnologia de ultima generatie a Celulelor Stem in combinatie cu eficienta a 23 de substante organice din Grecia, serul Adonia LegTone te ajuta sa scoti din starea de "amorteala" celulele tale stem pentru a reduce in mod natural celulita.

Celulele stem daca sunt sanatoase fac ca pielea sa se regenereze si sa-si recapete fermitatea si elasticitatea.
Puteti comanda acest produs de exceptie de pe
http://www.adonialegtone.ro
pretul este in jur de 390 ron

Miscare cu Dana Savuica

Miscare cu Dana Savuica
"E o miscare extrem de simpla si presupune doar incordarea muschilor bratelor si ai spatelui. Se repeta de 30 de ori. „De cand m-am apucat sa fac sport dupa metoda Radu Teodorescu (antrenor de fitness al multor vedete de la Hollywood), in 15 minute, ma simt excelent.

La baza sta miscarea corpului folosindu-te de propria greutate. Nu se recomanda aparatele, ci doar bancuta, spalierele, bastoanele pentru balans, salteaua pentru abdomene.

Miscarile sunt rapide si constante. Ideea de baza este sa te distrezi, sa eliberezi stresul si sa te inconjori de energie pozitiva.

Instructorii sunt antrenati sa se miste in pas cu tine si sa te ajute individual. In afara de aceste miscari, am acasa o bicicleta clasica si zilnic, dimineata la ora 7, ma antrenez intens.

Prefer de multa vreme muzica Madonnei.“
Pentru talie
Acesta este unul dintre exercitiile pe care le recomanda ca sa ai talia subtire. Se repeta de 30 de ori. „Mie imi place sa-l execut in curte.

De fapt, trezitul de dimineata si exercitiile de la inceputul zilei iti dau o stare de bine fantastica. Eu stau foarte mult in aer liber, in gradina, plivesc, alerg impreuna cu cainele meu, adica duc o viata sanatoasa si activa.

Si apropo de emisunea mea de la Euforia TV in care vorbesc despre relatii intime. Pe langa exercitii fizice, mai e un remediu pentru o talie de vis.

Mai nou Dana Savuica slabeste si se mentine cu ceaiul Zein. Ceaiul Zein si capsulele de slabit Zein slimming sunt disponibile in farmacii si plafare. Sau poti citi mai multe despre Zein aici

Tratamente simple pentru durerile de picioare

Tratamente simple pentru durerile de picioare
Durerile de picioare apar in situatiile cand faci de efort fizic prelungit. Statul in picioare pentru o perioada indelungata mai ales daca la servici stai 8 ore in picioare fara prea multe posibilitati de a sta pe un scaun, mersul pe jos sau efortul fizic sustinut( mai ales daca faci exces de zel si te suprasoliciti ) pot crea dureri musculare sau ale gleznelor ori genunchilor.

De la accidentari si pana la solicitari fizice sustinute, toate acestea iti pot produce dureri de picioare, care nu dispar decat prin tratamente naturiste sau exercitiu fizic sau prin repaos la pat.

Baile fierbinti ale picioarelor indeparteaza tensiunile musculare. Sauna si masajul sunt si ele eficiente pentru un efect imediat. Amestecul de camfor si mustar indeparteaza neplacerile dupa prima masare a picioarelor si gleznelor.

Infasoara strans zona afectata cu un material moale, dupa ce ai masat timp de 10 minute cu ulei de nuca de cocos.

Nucile, consumate in fiecare dimineata, alina durerile musculare. Pe stomacul gol, mananca trei nuci si chiar a doua zi durerea va disparea.

Uleiul de ficat de cod ajuta la mentinerea densitatii osoase, in special la copii.

Este un bun antiinflamator si participa la transportul oxigenului in tesuturi. Produsul poate fi achizitionat din magazinele naturiste.

Schinduful, o planta care creste spontan si se intalneste la noi ca planta de cultura, sub forma de pudra, amestecata cu apa, intareste structura musculara a organismului.

Mai mult, in timpul somnului se recomanda ca picioarele sa fie mentinute mai sus decat restul corpului, pentru stimularea circulatiei sangelui.

Exercitiile fizice intaresc musculatura si reduc durerile. E bine insa de evitat fortarile, iar efortul fizic va fi facut gradual, pentru a fi eficient.

Dieta pentru un abdomen plat

Ai citit bine! Nutritionistii au pus (in sfarsit) cap la cap o dieta pentru a ne ajuta sa scapam de burtica. Pe scurt, e vorba de o dieta de tip mediteranean cu 1600 de calorii pe zi si care iti permite sa mananci aproape orice. Dieta iti promite o pierdere de 6 kilograme in 32 de zile, dar, mult mai important, vei scapa de burtica, vei avea o atitudine mult mai pozitiva si vei fi plina de energie.
Studiul a fost publicat de Liz Vaccariello, redactor sef la Prevention, si Cynthia Sass, medic nutritionist si redactor la aceeasi revista, si a atras pana acum cateva milioane de americance dispuse sa renunte la un abdomen diform.
1600 de calorii

Dieta se bazeaza pe un sistem de mese care nu vor depasi 1.600 de calorii zilnic. In schimb iti permite sa mananci fructe, legume, cereale integrale, fasole, seminte si carne rosie (o data pe luna).
Grasimi monosaturate

Potrivit autorilor secretul dietelor ar fi chiar adaugarea grasimilor monosaturate in fiecare masa. Aceste substante se gasesc in masline, avocado, nuci, alune, seminte, ciocolata amaruie, soia si in ulei de floare soarelui si de masline.

Dieta de 4 zile
Inainte de a incepe dieta de 28 de zile va trebui sa urmezi un program de patru zile in care vei consuma intre 1200 si 1400 de calorii si vei bea cel putin 2 litri de apa aromata. In cei doi litri de apa vei adauga mirodenii, lamai si castravete, care, potrivit specialistilor, au un efect asupra senzatiei de foame, dar sunt si un bun remediu pentru balonare si constipatie.
Exercitiile fizice sunt bine venite, dar nu sunt obligatorii. In afara de apa va trebui sa te rezumi la alimente light.

Exemplu de meniu:

* Mic dejun: biscuiti de orez, 1 ceasca de lapte degresat, ananas si seminte de floarea soarelui
* Pranz: 200 gr. ton, cativa morcovi, 1 bucatica de branza
* Cina: 200 gr. piept de pui, 100 gr. ciuperci cu putin ulei de masline, 100 gr. orez
* Gustare: biscuiti de orez
4 mese/zi
In cele 28 de zile trebuie sa mananci regulat, ai 4 mese pe zi fiecare a 400 de calorii. Dieta nu are elemente strict interzise, asa ca singura ta grija va fi sa te incadrezi in limita impusa.
Exemplu de meniu:
* Mic dejun: un bol cu mar ras si fulgi de ovaz
* Pranz: sandvis cu sunca si branza cu paine integrala, salata si rosii
* Cina: somon cu fasole verde
* Snack: humus si seminte de pin
Dieta te va ajuta sa pierzi grasimea din jurul taliei, dar nu te minti pe tine insati! Daca dupa ce termini vei manca la fel... te vei ingrasa la loc

Merita sa slabim rapid?

Din pacate, a slabi nu e usor si nici lipsit de urmari.
Poate ca vei ajunge la silueta multvisata, dar asta nu inseamna ca "suferinta" la care iti supui organismul nu va lasa urmari.

Afla care sunt cele mai comune efecte adverse ale curelor de slabire rapide:

1. Pietrele la vezica biliara - In timp ce marea majoritate a efectelor curelor de slabire rapide sunt temporare, putand consta in greturi, diaree, oboseala si constipatie, exista si probleme severe de sanatate, cum ar fi pietrele la vezica biliara.

Extrem de dureroase, pietrele la vezica biliara se formeaza in momentul in care te opresti din mancat sau incepi sa mananci foarte putin. In unele cazuri, pe langa pietrele la rinichi, pot aparea si inflamatii ale ficatului sau pancreasului.

2. Pierderea masei musculare - O alta urmare a acestui tip agresiv de slabire este pierdearea masei musculare. Daca organismul nu primeste hrana necesara, combustibilul pentru activitatile zilnice, se va indrepta catre alte surse de energie.

In mod ironic, nu va folosi rezerva de grasime, pentru ca este programat sa nu apeleze la aceasta decat ca ultima masura. Asa ca, inainte de a se atinge de rezerva "strategica" de grasime, va folosi masa musculara.

3. Pierderea apei din organism - Pierderea masei musculare va duce la pierderea apei din organism. Masa musculara este rezultatul proteinei, care are si un continut mare de apa.

In plus, muschii pastreaza mare parte din apa din organism, asa ca pierderea lor va duce la pierderea apei din organism.

4. Pierderea parului - De parca organismul nu suferea si asa destul de pe urma slabirii rapide, aceasta se reflecta si la nivelul scalpului tau. Parul are nevoie de proteine pentru a creste. De fapt, parul insusi are la baza o proteina, keratina.

Asa ca daca ai decis sa slabesti, probabil ca si numarul proteinelor din alimentatie se va micsora.

In acest caz, organismul va folosi toate proteinele care ii sunt la indemana, chiar si pe cele rezervate pentru cresterea parului, aceasta functie fiind ultima in ierarhia pe care o stabileste organismul.

5. Tremuratul - Acest efect advers al slabirii rapide este doar temporar si apare mai ales daca ai apelat la bisturiu pentru a fi mai slaba. In acest caz, procedura chirurgicala indeparteaza mare parte din grasime. Iar aceasta izoleaza organismul de mediul exterior, mentinand o anumita temperatura a corpului.

Odata ce grasimea a fost indepartata, nu mai are cine sa izoleze organismul, oprind scaderea rapida a temperaturii. De aici si tremuratul.

6. Pielea care atarna - Unul dintre cele mai vizibile si "urate" efecte ale slabirii rapide este pielea care atarna.

Si asta pentru ca pielea, oricat de elastica ar fi, are si ea nevoie de un timp pentru a se "strange" in jurul trupului ale carui masuri s-au schimbat.

O slabire treptata nu va avea ca rezultat acest aspect inestetic al pielii, prezent mai ales in cazul fostilor obezi care au slabit rapid.

7. Palpitatii si ritm cardiac crescut - In cazul in care slabirea este un efect al pilulelor special concepute in acest sens, palpitatiile si ritmul cardiac crescut pot fi doar cateva dintre efecte.

Astfel, acestea trebuie consumate doar daca sunt prescrise de medic, preferata fiind slabirea treptata.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog