.
.

Pagini

Pastile de slabit Lida Daidaihua

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Suplimentul alimentar Lida Daidaihua pastile, este conceput după o veche formulă chinezească de scădere şi menținere a greutăţii. Este rezultatul combinației dintre natură şi biotehnologia modernă.

Compozitie:
-fibră de cartof dulce,
-pudră de guma cyamopsis,
-guma konjac,
-lucernă,
-tuckahoe,
-
frunză de cola,
-urzicuţă,
-guttiferae,
-guarana,
-kumquat,
-trifoi grecesc,
-rodul pământului.

Mod de administrare:

-Li da dai da hua se administreaza o singura dată pe zi, dimineaţa, după micul dejun, de prferat la aceiasi ora

-mancati putin si des, deoarece va favorizeaza arderile, ceea ce inseamna consum de calorii sau suplimentati dieta cu vitamine si minerale
ori suplimentati dieta cu vitamine si minerale

Contraindicaţii:
-Li da dai da hua nu se recomandă persoanelor sub 15 ani şi peste 65 de ani.
-Li da dai da hua nu se recomandă femeilor gravide sau care alaptează.

-Li da dai da hua nu se recomandă în cazuri de tensiune arterială mare, afecţiuni cardiovasculare sau apoplexie, sau în cazul unor disfuncţii hepatice sau renale.
-Li da dai da hua nu se recomandă în cazul în care urmaţi un alt tratament de orice natură

Perioada de administrare a tratamentului este de 3 luni, după care trebuie întrerupt pentru cel puţin 15 zile.
Puteti comanda online pastilele de slabit Lida daidaihua de pe site-ul
http://www.imunostimplafar.bizoo.ro

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner