Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Niste Raspunsuri -Cartea Mihaela Radulescu

Am facut cercetari pe net si am descoperit unde puteti comanda online cartea Mihaelei Radulescu -Niste raspunsuri"

Cartea costa in jur de 24 ron plus taxele postale.
Uite aici link=ul unde poti cumpara cartea

Cea mai asteptata carte, dupa bestsellerul "Despre lucrurile simple", un volum care, de la data aparitiei, se afla in topurile nationale de vanzari (peste 70.000 de exemplare vandute).

De succesul primei sale carti s-au bucurat mai ales copiii foarte saraci si bolnavi din Romania, deoarece Mihaela a donat integral onorariul ei pentru cinci proiecte umanitare United Way, devenind prima vedeta TV din Romania care a donat peste 10.000 de euro din vanzarea unei carti personale.

Volumul "Niste raspunsuri" imbina fictiunea cu publicistica, textele fiind insotite de ilustratii semnate de Horatiu Malaele.

„Mi-am dat seama ca femeile din desenele lui seamana izbitor cu femeile din povestirile mele, iar alaturarea cuvintelor cu expresia lor vizuala mi s-a parut ca intregeste portretele si povestirile.” (Mihaela Radulescu)

Cartea Niste raspunsuri reuneste atat texte de publicistica (cateva articole din Elle, revista in care Mihaela Radulescu semneaza o rubrica de 5 ani, si cateva texte care au aparut in rubrica „De pus pe gand” din Jurnalul National) cat si fictiune. Noua carte a Mihaelei Radulescu va fi lansata in cadrul Targului de Carte Gaudeamus, sambata, 28 noiembrie 2009, ora 13.00, la standul Editurii Polirom.

Evenimentul de lansare va fi urmat de o sedinta de autografe, in cadrul careia cititorii vor primi carti insotite de o bratara.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog