Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Mihaela Radulescu a slabit 7 kg

Mihaela Radulescu a impresionat la ultima ei vizita in Romania prin silueta sa, modul in care arata vedeta de televiziune facand invidioasa orice femeie. CANCAN a aflat cum a reusit aceasta sa slabeasca 7 kilograme intr-un timp foarte scurt.

Mihaela Radulescu si-a angajat un antrenor personal de fitness cu care, periodic, pe plaja de la Monaco, face exercitii pentru intretinerea corpului si a conditiei fizice.

Cum era de asteptat, rezultatele nu au intarziat sa apara: Mihaela Radulescu a slabit 7 kilograme. Astfel, cantarind 57 de kilograme, vedeta TV a ajuns sa aiba o silueta care, pe buna dreptate, starneste invidie.
Isi lanseaza o noua carte.

Pe de alta parte, Mihaela Radulescu va lansa in aproximativ o saptamana o noua carte. Este vorba despre volumul intitulat Niste raspunsuri in care vedeta de televiziune, la fel de sincera cum ne-a obisnuit si pana acum, ofera explicatii la intrebari legate de viata ei.

Primele 1.000 de exemplare vor avea ca semn de carte o bratara, stiuta fiind pasiunea Mihaelei Radulescu pentru acest fel de bijuterii.

De altfel, in ceea ce priveste bratarile, vedeta de televiziune a lansat o adevarata moda in Romania, care a avut un real succes in randul doamnelor si domnisoarelor.

Mai exact, Mihalea Radulescu a impresionat prin modul extrem de placut in care imbina accesoriile de lux cu unele cat se poate de normale, dar care au o insemnatate pentru vedeta de televiziune.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog