Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Iata cum a topit 15 kg in 2 saptamani Iulia Albu

Iulia, soţia designerului de încălţăminte Mihai Albu, a reuşit, în timp record, să scape de cele 15 kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Click! a prezentat primele fotografii cu vedeta după ce a născut, dar şi reţeta-minune care a ajutat-o să revină la 50 de kilograme, greutatea iniţială.

Nici n-ai zice că în urmă cu două luni, Iulia a devenit mămica unei superbe fetiţe pe care, în luna februarie, soţii Albu o vor boteza Mikaela.

Sarcina şi-a pus amprenta pe silueta Iuliei, de profesie avocat, numai că ea a avut norocul să scape mai repede decât se aştepta de cele 15 kilograme.

Iulia a început un program personalizat de remodelare corporală, la centrul de înfrumuseţare Michelle, patronat chiar de naşa sa de cununie, Mihaela Borcea."Iulia nu a avut nevoie de prea multe tratamente, pentru că s-a îngrijit foarte bine pe timpul sarcinii.

A venit la câteva şedinţe de masaj, pentru circulaţia sângelui, împachetări pentru tonifiere şi electrostimulare, iar în doar două săptămâni am reuşit să scăpăm de toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii", a declarat pentru Click! Mihaela Borcea.

sursa www.click.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog