Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Andreea Banica a slabit 18 kg

 Solista şi-a recăpătat, în sfârşit, formele după naştere, ea reuşind să slăbească prin intermediul unui regim draconic, dar şi datorită faptului că pierde nopţile la căpătâiul bebeluşului, nu mai puţin de 18 kilograme.

Dacă în luna iunie a şocat spectatorii de la Premiile Muzicale de la Craiova cu pantalonii cu portjartiere, care-i scoteau în evidenţă talia rotunjită vizibil după naştere, Andreea Bănică a avut o apariţie spectaculoasă, joi seară, la Festivalul Callatis.

Blonda a reuşit în sfârşit să dea jos nu mai puţin de 18 kilograme şi acum a revenit la formele care au făcut-o celebră. Din păcate, ea a intrat pe scena-scoică şchiopătând, fiind măcinată de o durere înfiorătoare la degetul mare de la piciorul drept.

În cursul zilei de joi, ea a mers la un salon de cosmetică din Mangalia, acolo unde şi-a făcut pedichiura. Se pare că ustensilele nu erau sterile, drept pentru care s-a infectat, iar degetul i s-a umflat, fiind plin de puroi la ora show-ului.

Pentru că nu a avut timp, Andreea nu a mers la medic pentru a se tratata, aşa cum ar fi trebuit, ci doar s-a bandajat pe fugă: “Am fost la farmacie şi am luat antibiotic, iar la deget m-am legat cu o faşă. Mă doare îngrozitor, iar dacă nu îmi va trece, mă voi vedea nevoită ca, zilele viitoare, să merg la spital la Bucureşti”, ne-a spus ea.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog