.
.

Pagini

Andreea Banica a slabit 18 kg

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil  Solista şi-a recăpătat, în sfârşit, formele după naştere, ea reuşind să slăbească prin intermediul unui regim draconic, dar şi datorită faptului că pierde nopţile la căpătâiul bebeluşului, nu mai puţin de 18 kilograme.

Dacă în luna iunie a şocat spectatorii de la Premiile Muzicale de la Craiova cu pantalonii cu portjartiere, care-i scoteau în evidenţă talia rotunjită vizibil după naştere, Andreea Bănică a avut o apariţie spectaculoasă, joi seară, la Festivalul Callatis.

Blonda a reuşit în sfârşit să dea jos nu mai puţin de 18 kilograme şi acum a revenit la formele care au făcut-o celebră. Din păcate, ea a intrat pe scena-scoică şchiopătând, fiind măcinată de o durere înfiorătoare la degetul mare de la piciorul drept.

În cursul zilei de joi, ea a mers la un salon de cosmetică din Mangalia, acolo unde şi-a făcut pedichiura. Se pare că ustensilele nu erau sterile, drept pentru care s-a infectat, iar degetul i s-a umflat, fiind plin de puroi la ora show-ului.

Pentru că nu a avut timp, Andreea nu a mers la medic pentru a se tratata, aşa cum ar fi trebuit, ci doar s-a bandajat pe fugă: “Am fost la farmacie şi am luat antibiotic, iar la deget m-am legat cu o faşă. Mă doare îngrozitor, iar dacă nu îmi va trece, mă voi vedea nevoită ca, zilele viitoare, să merg la spital la Bucureşti”, ne-a spus ea.

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner