Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Daca vrem sa scapam de vergeturi

A aparut un nou balsam de corp impotriva vergeturilor ideal femeilor insarcinate.

Alaturi de acest balsam exista si un balam pentru sani impotriva vargeturilor ambele facand parte din gama Perfecta Mama.

Este o serie creata printr-o tehnologie avansata avand o compozitie atent selectionata.

A fost creata special femeilor care sunt incepand de la a 4-a luna de sarcina sau sunt in perioada de alaptare a bebelusului.

Se zice ca garanteaza o eficienta maxima si rapida fiind total inofensiv pentru bebelus.

E bine de stiut faptul ca nu influenteaza testele cu ultrasunete iar cele doua produse nu contin alergeni.

Beauty Xplosion Face

Beauty Xplosion Face este o crema contra petelor avand efect de decolorare a petelor brune ce se datoreaza inaintarii in varsta sau in cazul expunerii indelungate la soare, sau in cazul sarcinii sau in cazul unui regim de viata neadecvat.

Crema este ideala si in cazul reducerii si atenuarii pistruilor fara a agresa pielea.

Daca este aplicata zilnic crema Beauty Xplosion Face creste gradul de luminozitate a pielii datorita principiilor active Albatin-acid lactic- lactat de sodium-filtre solare ce vor asigura decolorarea petelor oferand o protectie UVA SI UVB si bineanteles hidratarea fetei.

Aceasta crema si toata gama de produse Beauty Xplosion se pot comanda online de pe site-ul http://www.vitacare.ro/

Suplesse Beauty Xplosion

Suplesse Beauty Xplosion este un supliment alimentar recomandat in diete.

E bine de stiut ca Suplesse respecta natura intima si principiul universal conform careia frumusetea vine din interior.

Aceste capsule sunt o formula naturala de control al greutatii , datorita compozitiei lor.

Ele contin ceai verdem nopal, chitosan si cafea verde care reduce absorbtia grasimilor catre organism stimuland metabolismul prin arderea grasimilor si inhibarea apetitului.

 Daca dorim efecte maxime e bine sa asociem utilizarea capsulelor
Suplesse cu cremele din gama body de la Vitacare.
SUPLESSE, 30 capsule - Pentru controlul greutatii. Respecta Natura Ta Intima. Frumusetea vine din interior !!!

Cat costa o cutie de Suplesse Beauty Xplosion? Pretul este in jur de 25 lei si il puteti comanda online pe site-ul:
http://www.magazin-naturist.ro

Tonic digestiv

Cei de la Dacia Plant comercializeaza un produs foarte bun numit tonic digestiv. Se stie ca unul dintre cheile sanatatii o constituie o buna functionare a sistemului nostru digestiv. Nu toti oamenii au fost inzestrati de la natura cu o mare putere digestiva.

Sunt unii oameni care se zice ca pot digera si "pietre" si sunt altii care au un stomac sensibil la orice.

Acest tonic digestiv contine un amestec de plante ce amplifica si armonizeaza capacitatile digestive. Cu acest tonic vom avea o buna asimilare a hranei si astfel se vor evita depunerile de grasime in exces.
Tonicul digestiv are in compozitia sa marar, cimbru, coriandru, menta, salvie, ghimbir, leustean, piper negru si pipali.


Calitatile tonicului sunt : este un bun stimulent a secretiilor salivare, gastrice si intestinale, reglateaza apetitul si asilimatia, si este stomahic.
Este foarte recomandat ca adjuvant in apetit redus, capacitate digestiva slaba, dispepsii adica indigestii gastrice, biliare, in gastrite hipoacide, flatulenta si balonare.

Proslim - greutatea ideala

Proslim -te ajuta sa ajungi la greutatea ideala. Mhmm suna bine nu? si chiar tentant astfel incat ma bate gandul sa imi cumpar si eu maine o doza de capsule sa le vad efectul.

Din cate am vazut in descrierea capsulelor Proslim contine  vitamina B6- Pyridoxine Hydrochloride, Hoodia Gordonii, Yerba Mate - extract de frunza- Ilex paraguariensis,  Ceai verde -fruza - Camellia sinensis, Guarana - fruct- Paullinia cupana,   Salcia alba -coaja- Salix species si Cha De' Bugre , apoi mai contine gelatina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, faina de orez si apa.

Uff..am terminat cu lista mare de ingrediente miraculoase... oricum efetul la fiecare probabil ca-l cunosc doar cei de la medicina dar nu asta e important si efectul capsulelor Proslim.

Se zice ca Proslim te ajuta la reducerea senzatiei de foame, cu aceste capsule obtii rezultate maxime la slabit, iti reduce nivelul de colesterol din organism, ofera concentrare sporita si creste nivelul de energie a organismului.

Totodata cu Proslim poti preveni problemele medicale legate de obezitate , cum ar fi tensiunea arteriala, problemele cardiovasculare si de diabet.
 
ProSlim are o  formula cu efect termogenic pentru pierderea in greutate, creata pentru a asista corpul la arderea caloriilor in mod natural prin folosirea eficienta a grasimilor stocate in organism pentru a produce energie. 


Cat costa Proslim pret? Unde pot cumpara Proslim?
Unde gasesc proslim?

Pretul unei cutii de Proslim este in jur de 99 ron si se poate comanda online la mai multe magazine online cum ar fi cei de la www.vitamix.ro
sau pe www.proslim.ro

Fitness cu Nicoleta Luciu ex 2

Fitness cu Nicoleta Luciu ex 2- exercitii pentru fesieri
Sport - cu aceste exercitii a slabit Nicoleta
Detalii in videoclip

Cartea Mihaelei Bilic

Cartea Mihaelei Bilic. Este arhicunoscuta si arhicautata, probabil cea mai cautata carte de catre fetele si femeile care vor sa slabeasca, cele care vor sa tina diete sigure cu rezultate uluitoare.

Ideea si preconceptia asta vine de la faptul ca mai nou e la moda ca toate sa fim ultra slim si sa tindem spre lumea luxurianta a vedetelor.

De pe siteul dnei doctor Bilic tocmai am aflat ca este de fapt nutritionista vedetelor. Printre vedetele din Romanaia care au urmat "retelete magice" ale dnei Bilic se afla Mihaela Radulescu, Teo Trandafir, Loredana Groza, etc.

Site-ul dnei Mihaela Bilic este http://www.doctorbilic.com/
unde veti gasi informatii folositoare pentru dieta voastra. Eu am rasfoit cartea si parerea despre ea mi-o pastrez, deci n-o public.


Bafta...la slabit si "Lasa pe maine ce poti manca azi" -e logo-ul dnei Mihaela Bilic...
Cartea "Silueta dincolo de mituri" o puteti comanda online de pe siteul http://www.buybooks.ro/silueta-dincolo-mituri.html

Fitness cu Nicoleta Luciu

Fitness cu Nicoleta Luciu.prima parte ...

exercitii cu care slabesti facute de celebra Nicoleta Luciu

Sa slabim cu otetul balsamic

Unele cercetari ne arata ca se poate slabi daca consumam si folosim in alimentatia / dieta noastra otet balsamic. Este necesar sa consumam otet inainte sau in timpul unei mese normale.

Cei care au participat la aceste cercetari au consumat doua lingurite de otet balsamic inainte de fiecare masa. Fara sa faca absolut nici o modificare in dieta lor, ei au reusit sa slabeasca cate un kilogram intr-o saptamana.

Cura de slabire cu otet. Procedeul este urmatorul:
Otetul afecteaza zaharul din sangele nostru regland o anumita stabilitate. Daca facem acest lucru, corpul nostru nu mai cere multa mancare si astfel vom incepe sa slabim. Este foarte important de retinut, Nu orice tip de otet poate fi folosit pentru slabire.

Cumpara de aici otet balsamic ecologic bio
Otet balsamic
Foarte multi oameni folosesc otetul de mere, insa nu toate tipurile de otet pe care le gasim in magazine ne permit sa ne bucuram de beneficiile acestuia. Cel mai bun otet este cel care nu a fost pasteurizat si este crud. Acest tip de otet contine un element esential numit component „mama”.

Acest element este cel care ne ajuta sa slabim.
Otetul balsamic este un tip de otet pe care il putem folosi pentru a pierde din greutate. Acesta are un gust dulceag si este ideal pentru sosuri, muraturi si salate. fripturi sau orice carne preparata.
Oţetul balsamic ne scade pofta de mancare si ne favorizeaza eliminarea grasimilor.Cercetariile din ultima vreme au aratat ca otetul balsamic ne protejeaza impotriva infarctelor. Otetul balsamic contine acizi alpha linoleici si acizi grasi Omega 3 atat de necesari organismului uman.

Acesti compusi ne ofera o protectie sporita impotriva bolilor de inima. Atunci cand otetul balsamic il combinam cu ulei de masline, efectele benefice sunt si mai numeroase. Un consum potrivit de otet balsamic face ca o cantitate importanta de acid alpha linoleic sa ajunga în organism.Cercetarile au aratat ca persoanele care consuma otet balsamic de cinci - sase ori pe saptamana sunt de două ori mai protejate împotriva bolilor de inima, fata de cei care nu consuma otet. Pe vremuri otetul se consuma ocazional, pentru alungarea oboselii si pentru a favoriza digestia.

Otetul balsamic contine foarte multi antioxidanţi care protejeaza organismul impotriva cancerului, este o substanta naturala care ne suprima apetitul si reduce nivelul colesterolului „rau” din organism, ajuta la prevenirea si calmarea efectelor osteoporozei, contine aminoacizi care incetinesc procesul de îmbatranire si reduce si calmeaza durerea de cap. Consumul de otet balsamic amelioreaza disfunctiile digestive, grabind metabolismul si oferind organismului minerale ce previn aparitia unor afecţiuni precum cele ale afectiunii oaselor.
Aceleasi minerale din otetul balsamic ajuta la prevenirea atacului cerebral,la prevenirea anemiei si oboselii, mentinand tensiunea arteriala în limite normale si micsorand nivelul de colesterol atunci cand e cazul. Cel mai cunoscut tip de otet este cel facut din struguri. Fructele sunt zdrobite, iar sucul obţinut este lasat sa dea o data în foc. Apoi se asteapta ca lichidul sa fermenteze.Obtinerea oţetului balsamic durează ani.

Deci acest "miracol lichid" - otetul balsamic actioneaza ca niste antioxidanţi impreuna cu vitamina C ajutand sistemul imunitar sa lupte cu infectiile cu inflamatiile si cu cancerul. Semintele de struguri contin antioxidanti ce lupta cu artrita, cu problemele cardiovasculare, cu stresul si chiar cu alergiile. Strugurii mai contin o substanta care se numeste resveratrol si pare ca incetineste dezvoltarea tumorilor. Aceeasi substanta ajuta la ficatul si previne aparitia cancerului de san. Flavonoizii din struguri lupta împotriva cheagurilor ce blocheaza arterele si ajuta la circulatia sanguina
Otet balsamic gasiti in online de exemplu la acest magazin naturist.Preturile incep de la 17 lei o sticla de 500ml.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog