Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratamentul picioarelor cum scapam de varice!

"Daca aveti picioare frumoase si, totusi,simtiti ca trebuie sa le ascundeti sub pantaloni sau fuste lungi din cauza vinisoarelor inestetice care au inceput sa apara de o vreme incoace si daca sunteti la primele semne ale uratei afectiuni se zice ca mai este o sansa de salvare.

Chiar daca nu prea exista terapii minune, venele mari si albastrui sau vasele vinetii pot fi tratate cu oarecare succes si fara a apela la bisturiu.

Varicele apar cu precadere la femei si sunt ereditare. La primele semne e bine sa mergeti la medic ca sa preveniti un dezastru pentru ca vinisoarele mici se fac tot mai mari si mai urate.

In plus, riscati sa va alegeti cu dureri insuportabile la picioare din cauza acestei tulburari de circulatie sangvina.

Specialistii sustin ca evitarea vietii sedentare si supravegherea atenta a tensiunii arteriale pot sa previna aparitia varicelor.

E bine sa tinem cont de sfaturile lor, pentru ca acestea chiar dau rezultate.
Metode pot fi urmatoarele:

1- Stati cu picioarele ridicate. Gravitatia va poate ajuta, asa ca de fiecare data cand va dor picioarele stati cu ele mai sus de solduri, sprijinindu-le de o perna. La scurta vreme veti simti cum dispare presiunea.

Explicatia este simpla: venele afectate de varice sunt prea slabite ca sa trimita sangele spre inima si au nevoie de putin ajutor.

2- Faceti yoga. Exercitiile de acest fel sunt simple dar eficiente.

 De exemplu, culcati-va cu fata in sus si ridica picioarele pana la nivelul unui scaun, inspirand si expirand lent si uniform pe nas.

In acest fel, forta gravitatiei goleste picioarele de sangele in exces, iar respiratiile profunde si regulate ajuta la circulatie.
Sau… intindeti-va cu fata in sus si sprijiniti-va picioarele de un perete. Mentineti pozitia timp de doua minute, pentru ca sangele in exces va putea parasi picioarele si se va intoarce la inima.

Crema pentru vindecarea varicelor Varikosette -cumpara aici
Crema pentru vindecarea varicelor
Varikosette -cumpara aici
3- Mergeti pe jos. Si cat sunteti la serviciu, faceti plimbari chiar si prin birou cel putin o data pe ora. Nu stati prea mult timp asezat/a sau in picioare, fiindca ambele cazuri favorizeaza aparitia varicelor.

Mersul pe jos previne acumularea sangelui in picioare, prin urmare nu ezitati sa va deplasati si cu altceva decat cu masina.

4- Masati-va picioarele. Seara, gasiti putin ragaz si loviti usor pielea picioarelor cu degetele, de la glezna spre sold.

Nu strangeti prea puternic pentru ca s-ar putea sa spargeti vasele mai sensibile si sa agravati situatia. In plus, faceti cateva miscari cu degetele picioarelor si mergeti pe varfuri.

5- Puneti-va sangele in miscare. Aplicati niste comprese cu apa calda si fierbinte pe zonele cu varice.

 Apa trebuie sa fie prima data fierbinte, la cea mai mare temperatura pe care o puteti suporta.

 Tineti compresa doua minute, dupa care schimbati-o cu una rece, pe aceasta lasand-o doar jumatate de minut. Se alterneaza timp de zece minute, ultima fiind compresa rece."

6 - Puteti folosi o crema speciala pentru vindecarea varicelor . Crema costa in jur de 159 de lei. Se numeste Varikosette si se poate cumpara online direct pe acest site.

Mararul combate depresia si are multe benficii

"Fitonutritionistul Eugen Giurgiu apreciaza ca "verdeata" este un tonic de exceptie. Folosit crud, mai ales in salate, mararul combate depresia. Datorita cantitatii de vitamina C pe care o contine, planta intareste sistemul imunitar.

Folosita in curele de slabire, planta inlatura surplusul de grasime si aplatizeaza abdomenul. O cura cu pulbere sau cu tinctura din seminte, timp de 20 de zile a afirmat fitonutritionistul, pentru Adevarul.

Frunzele de marar contin mici cantitati de estrogen. Estrogenul incetineste procesul de imbatranire, face pielea frumoasa,  regleaza ciclul menstrual si estompeaza simptomele menopauzei.

Femeile gravide sau cele care alapteaza au un motiv in plus pentru a incerca aceasta planta: sporeste vitalitatea si tonusul general, ajuta la cresterea apetitului, stimuleaza secretia lactica si imbunatateste calitatea laptelui.
In plus, mararul il poate ajuta pe bebelus sa scape de colici.

O suta de grame de marar asigura cantitatea necesara de caroten si jumatatea din necesarul zilnic de vitamina E. Datorita continutului in vitamina C mararul intareste sistemul imunitar, datorita potasiului - normalizeaza presiunea sangelui si datorita fibrelor - reduce nivelul colesterolului.
Mararul contine de asemenea mangan, fosfor, calciu, magneziu, fier, cupru si vitaminele B3, A si E"
Articolul este preluat de pe site-ul Ziare.com site la care sunt inscrisa ca cititoare fidela :))
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog