Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sa slabim cu otetul balsamic

Unele cercetari ne arata ca se poate slabi daca consumam si folosim in alimentatia / dieta noastra otet balsamic. Este necesar sa consumam otet inainte sau in timpul unei mese normale.

Cei care au participat la aceste cercetari au consumat doua lingurite de otet balsamic inainte de fiecare masa. Fara sa faca absolut nici o modificare in dieta lor, ei au reusit sa slabeasca cate un kilogram intr-o saptamana.

Cura de slabire cu otet. Procedeul este urmatorul:
Otetul afecteaza zaharul din sangele nostru regland o anumita stabilitate. Daca facem acest lucru, corpul nostru nu mai cere multa mancare si astfel vom incepe sa slabim. Este foarte important de retinut, Nu orice tip de otet poate fi folosit pentru slabire.

Cumpara de aici otet balsamic ecologic bio
Otet balsamic
Foarte multi oameni folosesc otetul de mere, insa nu toate tipurile de otet pe care le gasim in magazine ne permit sa ne bucuram de beneficiile acestuia. Cel mai bun otet este cel care nu a fost pasteurizat si este crud. Acest tip de otet contine un element esential numit component „mama”.

Acest element este cel care ne ajuta sa slabim.
Otetul balsamic este un tip de otet pe care il putem folosi pentru a pierde din greutate. Acesta are un gust dulceag si este ideal pentru sosuri, muraturi si salate. fripturi sau orice carne preparata.
Oţetul balsamic ne scade pofta de mancare si ne favorizeaza eliminarea grasimilor.Cercetariile din ultima vreme au aratat ca otetul balsamic ne protejeaza impotriva infarctelor. Otetul balsamic contine acizi alpha linoleici si acizi grasi Omega 3 atat de necesari organismului uman.

Acesti compusi ne ofera o protectie sporita impotriva bolilor de inima. Atunci cand otetul balsamic il combinam cu ulei de masline, efectele benefice sunt si mai numeroase. Un consum potrivit de otet balsamic face ca o cantitate importanta de acid alpha linoleic sa ajunga în organism.Cercetarile au aratat ca persoanele care consuma otet balsamic de cinci - sase ori pe saptamana sunt de două ori mai protejate împotriva bolilor de inima, fata de cei care nu consuma otet. Pe vremuri otetul se consuma ocazional, pentru alungarea oboselii si pentru a favoriza digestia.

Otetul balsamic contine foarte multi antioxidanţi care protejeaza organismul impotriva cancerului, este o substanta naturala care ne suprima apetitul si reduce nivelul colesterolului „rau” din organism, ajuta la prevenirea si calmarea efectelor osteoporozei, contine aminoacizi care incetinesc procesul de îmbatranire si reduce si calmeaza durerea de cap. Consumul de otet balsamic amelioreaza disfunctiile digestive, grabind metabolismul si oferind organismului minerale ce previn aparitia unor afecţiuni precum cele ale afectiunii oaselor.
Aceleasi minerale din otetul balsamic ajuta la prevenirea atacului cerebral,la prevenirea anemiei si oboselii, mentinand tensiunea arteriala în limite normale si micsorand nivelul de colesterol atunci cand e cazul. Cel mai cunoscut tip de otet este cel facut din struguri. Fructele sunt zdrobite, iar sucul obţinut este lasat sa dea o data în foc. Apoi se asteapta ca lichidul sa fermenteze.Obtinerea oţetului balsamic durează ani.

Deci acest "miracol lichid" - otetul balsamic actioneaza ca niste antioxidanţi impreuna cu vitamina C ajutand sistemul imunitar sa lupte cu infectiile cu inflamatiile si cu cancerul. Semintele de struguri contin antioxidanti ce lupta cu artrita, cu problemele cardiovasculare, cu stresul si chiar cu alergiile. Strugurii mai contin o substanta care se numeste resveratrol si pare ca incetineste dezvoltarea tumorilor. Aceeasi substanta ajuta la ficatul si previne aparitia cancerului de san. Flavonoizii din struguri lupta împotriva cheagurilor ce blocheaza arterele si ajuta la circulatia sanguina
Otet balsamic gasiti in online de exemplu la acest magazin naturist.Preturile incep de la 17 lei o sticla de 500ml.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog