.

Sa slabim cu otetul balsamic

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Unele cercetari ne arata ca se poate slabi daca consumam si folosim in alimentatia / dieta noastra otet. Este necesar sa consumam otet inainte sau in timpul unei mese normale.

Cei care au participat la aceste cercetari au consumat doua lingurite de otet inainte de fiecare masa. Fara sa faca absolut nici o modificare in dieta lor, ei au reusit sa slabeasca cate un kilogram intr-o saptamana.

Cura de slabire cu otet. Procedeul este urmatorul:
Otetul afecteaza zaharul din sangele nostru regland o anumita stabilitate. Daca facem acest lucru, corpul nostru nu mai cere multa mancare si astfel vom incepe sa slabim. Este foarte important de retinut, Nu orice tip de otet poate fi folosit pentru slabire.

Foarte multi oameni folosesc otetul de mere, insa nu toate tipurile de otet pe care le gasim in magazine ne permit sa ne bucuram de beneficiile acestuia. Cel mai bun otet este cel care nu a fost pasteurizat si este crud. Acest tip de otet contine un element esential numit component „mama”.

Acest element este cel care ne ajuta sa slabim.
Otetul balsamic este un tip de otet pe care il putem folosi pentru a pierde din greutate. Acesta are un gust dulceag si este ideal pentru sosuri, muraturi si salate. fripturi sau orice carne preparata.
Oţetul balsamic ne scade pofta de mancare si ne favorizeaza eliminarea grasimilor.Cercetariile din ultima vreme au aratat ca otetul balsamic ne protejeaza impotriva infarctelor. Otetul balsamic contine acizi alpha linoleici si acizi grasi Omega 3 atat de necesari organismului uman.

Acesti compusi ne ofera o protectie sporita impotriva bolilor de inima. Atunci cand otetul balsamic il combinam cu ulei de masline, efectele benefice sunt si mai numeroase. Un consum potrivit de otet balsamic face ca o cantitate importanta de acid alpha linoleic sa ajunga în organism.Cercetarile au aratat ca persoanele care consuma otet balsamic de cinci - sase ori pe saptamana sunt de două ori mai protejate împotriva bolilor de inima, fata de cei care nu consuma otet. Pe vremuri otetul se consuma ocazional, pentru alungarea oboselii si pentru a favoriza digestia.

Otetul balsamic contine foarte multi antioxidanţi care protejeaza organismul impotriva cancerului, este o substanta naturala care ne suprima apetitul si reduce nivelul colesterolului „rau” din organism, ajuta la prevenirea si calmarea efectelor osteoporozei, contine aminoacizi care incetinesc procesul de îmbatranire si reduce si calmeaza durerea de cap. Consumul de otet balsamic amelioreaza disfunctiile digestive, grabind metabolismul si oferind organismului minerale ce previn aparitia unor afecţiuni precum cele ale afectiunii oaselor.
Aceleasi minerale din otetul balsamic ajuta la prevenirea atacului cerebral,la prevenirea anemiei si oboselii, mentinand tensiunea arteriala în limite normale si micsorand nivelul de colesterol atunci cand e cazul. Cel mai cunoscut tip de otet este cel facut din struguri. Fructele sunt zdrobite, iar sucul obţinut este lasat sa dea o data în foc. Apoi se asteapta ca lichidul sa fermenteze.Obtinerea oţetului balsamic durează ani.

Deci acest "miracol lichid" - otetul balsamic actioneaza ca niste antioxidanţi impreuna cu vitamina C ajutand sistemul imunitar sa lupte cu infectiile cu inflamatiile si cu cancerul. Semintele de struguri contin antioxidanti ce lupta cu artrita, cu problemele cardiovasculare, cu stresul si chiar cu alergiile. Strugurii mai contin o substanta care se numeste resveratrol si pare ca incetineste dezvoltarea tumorilor. Aceeasi substanta ajuta la ficatul si previne aparitia cancerului de san. Flavonoizii din struguri lupta împotriva cheagurilor ce blocheaza arterele si ajuta la circulatia sanguina
Otet balsamic gasiti in orice supermarket din tara..Preturile incep de la 8-10 lei o sticla


Niciun comentariu :

Pagina Google Plus

Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos